Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trollhättan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trollhättan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trollhättan miniguide

Billeje Trollhättan

Biludlejning Trollhättan – Foto: © Tubaist

Trollhättan er en industriel by med ca. 46.000 indbyggere, ligger i Västra Götaland Amt – 32 miles øst for Uddevalla og 77 miles nord / nordøst for Göteborg .Trollhättan blev en by kun i 1916 – og er bedst kendt som et produktionssted for bilindustrien SAAB (som i 2010 blev overtaget af den hollandske bilproducent Spyker Cars). De fly motorfabrik Volvo Aero er beliggende i Trollhättan.

De mest populære turistattraktioner i Trollhättan er relateret til Göta ALV, som løber gennem byen. Dette gælder for vandfaldet Trollhättefallen og – ikke mindst – De 82 km lange Trollhätte Canal, der forbinder Sveriges største sø, Vänern, med Kattegat.I den del af kanalen ligger ved Trollhättan er Polhems slussled, en lås opkaldt system efter designer Christopher Polhem (1661-1751). Projektet blev afsluttet i 1752, året efter Polhems død – men den ældste låse (Lilla Edet Slussen) blev etableret en generation tidligere (1607).

Andre seværdigheder i byen skal SAAB Museum og Science Center Innovatum nævnt. Ellers har gennem de seneste år udviklet et spændende miljø for filmproduktion i Trollhättan – populært kaldet “Trollywood.

Den regionale lufthavn Trollhättan-Vänersborg flygplats (med ruter til Stockholm Arlanda og Bromma lufthavne ), der ligger 5 km nordøst for byen – mens den nærmeste internationale lufthavn Landvetter i Göteborg.

Dansk