Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trollhättan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trollhättan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trollhättan miniguide

Billeje Trollhättan
Biludlejning Trollhättan – Foto: © Tubaist

Trollhättan er en industriel by med ca. 46.000 indbyggere, ligger i Västra Götaland Amt – 32 miles øst for Uddevalla og 77 miles nord / nordøst for Göteborg .Trollhättan blev en by kun i 1916 – og er bedst kendt som et produktionssted for bilindustrien SAAB (som i 2010 blev overtaget af den hollandske bilproducent Spyker Cars). De fly motorfabrik Volvo Aero er beliggende i Trollhättan.

De mest populære turistattraktioner i Trollhättan er relateret til Göta ALV, som løber gennem byen. Dette gælder for vandfaldet Trollhättefallen og – ikke mindst – De 82 km lange Trollhätte Canal, der forbinder Sveriges største sø, Vänern, med Kattegat.I den del af kanalen ligger ved Trollhättan er Polhems slussled, en lås opkaldt system efter designer Christopher Polhem (1661-1751). Projektet blev afsluttet i 1752, året efter Polhems død – men den ældste låse (Lilla Edet Slussen) blev etableret en generation tidligere (1607).

Andre seværdigheder i byen skal SAAB Museum og Science Center Innovatum nævnt. Ellers har gennem de seneste år udviklet et spændende miljø for filmproduktion i Trollhättan – populært kaldet “Trollywood.

Den regionale lufthavn Trollhättan-Vänersborg flygplats (med ruter til Stockholm Arlanda og Bromma lufthavne ), der ligger 5 km nordøst for byen – mens den nærmeste internationale lufthavn Landvetter i Göteborg.