Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Eskilstuna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eskilstuna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eskilstuna miniguide

Billeje Eskilstuna

Biludlejning Eskilstuna

Eskilstuna ligger sydøst for Sverige og tilhører Södermanland Amt.Byen har 95.000 indbyggere (2009), beliggende i smukke omgivelser ved floden Eskilstunaån – 10 miles fra Mälaren.

Eskilstuna var chartret i 1659, er en industriel by bedst kendt for sin produktion af sådanne knive og sakse.

Et af byens attraktioner er “Old Town” med hyggelige cafeer, modebutikker og kunstgallerier. Også Eskilstuna Art Museum er et besøg værd – der ligger i en gammel industribygning, og har en udstilling af malerier fra 1600-tallet til i dag.
For familier med børn, bør besøges Park Zoo – som omfatter både den zoologiske have, forlystelsespark og udendørs swimmingpool.Den zoologiske have er kendt for sine hvide tigre og park-badet kan også spille beach volleyball.
Eskilstuna har en indendørs vandland – “Vattenpalatset.

Andre attraktioner er Munktell museum – der fortæller om den svenske industrielle historie, og Fors Kirke fra 1000’s – en af Sveriges ældste og bedst bevarede kirker.

Nærmeste internationale lufthavn er Stockholm – Arlanda Lufthavn , der ligger 150 km nordøst for Eskilstuna.

Dansk