Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kristinehamn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristinehamn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristinehamn miniguide

Billeje Kristinehamn

Biludlejning Kristinehamn

Kristinehamn (18 tusind indbyggere i 2007) beliggende i det centrale Sverige , og ejendom Värmland County.Byen er det administrative center for Kristinehamn kommune, og er op nord for Sveriges største sø Vänern.

Det har en af de største sø havne, og om sommeren er der færgetrafik til nogle af øerne – herunder Valon, hvor der er smukke sandstrande.

En populær attraktion er at tage en båd ride med den unikke fartøj “Christine AF Bro, som er af typen Bojer, og bruges til turist trafik på søen Vänern.

Kristinehamn Art Museum er også en af de seværdigheder – et museum for moderne kunst – en udstilling af svenske og internationale arbejde.Museet ligger i smukke omgivelser på vaner Marie’s Beach Park.

En anden attraktion er den 15-meter høje skulptur af Picasso Strandudden fra 1965. Dette er en monumental skulptur af Picasso’s kone Jacqueline, og er en af de største Picasso skulpturer i verden.

Den nærmeste lufthavn er Karlstad Airport, der ligger 58 km vest for Kristinehamn.

Dansk