Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kristinehamn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristinehamn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristinehamn miniguide

Billeje Kristinehamn
Biludlejning Kristinehamn

Kristinehamn (18 tusind indbyggere i 2007) beliggende i det centrale Sverige, og ejendom Värmland County.Byen er det administrative center for Kristinehamn kommune, og er op nord for Sveriges største sø Vänern.

Det har en af de største sø havne, og om sommeren er der færgetrafik til nogle af øerne – herunder Valon, hvor der er smukke sandstrande.

En populær attraktion er at tage en båd ride med den unikke fartøj “Christine AF Bro, som er af typen Bojer, og bruges til turist trafik på søen Vänern.

Kristinehamn Art Museum er også en af de seværdigheder – et museum for moderne kunst – en udstilling af svenske og internationale arbejde.Museet ligger i smukke omgivelser på vaner Marie’s Beach Park.

En anden attraktion er den 15-meter høje skulptur af Picasso Strandudden fra 1965. Dette er en monumental skulptur af Picasso’s kone Jacqueline, og er en af de største Picasso skulpturer i verden.

Den nærmeste lufthavn er Karlstad Airport, der ligger 58 km vest for Kristinehamn.