Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Randers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Randers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Randers miniguide

Billeje Randers
Biludlejning Randers

I Randers er der mulighed for en helt masse gode oplevelser. Om man er ung eller gammel betyder ingenting. Med en bil kommer man meget nemt vidt omkring, og der er masser af gode ting at opleve i de omkringliggende byer. Det er bestemt ikke noget, som man på nogen måder må snyde sig selv for. Jylland er super skøn at opleve – og særligt når man er i bil. Det gør det hele meget nemmere.

Randers Guide

Randers er en by, der efterhånden er blevet meget populær at besøge. Her findes et dejligt strøg og en masse gode spisesteder. Randers er også omgivet af en hel masse dejlig natur, og der er ikke mange mennesker, der ikke nyder godt af at komme på disse kanter. Om man er ung eller gammel betyder ikke noget, for der er oplevelser for alle tænkelige aldre – og især også for hele familien. Med bilen kommer man også meget nemt til omkringliggende byer, og her er mange attraktive muligheder for de fleste.

Når man besøger Randers, så kommer man ikke uden om Elvis-museet. Det er efterhånden blevet meget populært at besøge, og flere tusinde danskere lægger hvert eneste år et besøg forbi denne seværdighed. Randers Regnskov ligger også fortsat højt placeret hos danskerne, og her kan man opleve alverdens spændende dyr. Det foregår alt sammen inde i varmen – og man kan derfor besøge regnskoven, uanset hvordan vejret så måtte være udenfor. Man er på den måde uafhængig – og det er også en rigtig god ting, når nu man er af sted på tur.

  • Elvis-museet
  • Randers Regnskov

Når man besøger Randers, og har en lejebil, så er det helt oplagt at køre en tur til Aarhus. Her kan man opleve lidt mere, end man kan i Randers, og det tager ikke mere end 40 minutter, før man ankommer til byen. Her er Tivoli Friheden helt oplagt at besøge på en sommerdag, men det er strøget og gågaden naturligvis også. Hvis man gerne vil have en dejlig is på en god sommerdag, så må man lægge et besøg forbi Marselisborg Lystbådehavn. Her er en rigtig dejlig stemning om sommeren.

Men man skal naturligvis først og fremmest starte med at opleve Randers – for her er virkelig en helt masse, som er værd at gå efter, selvom dette måske ikke er den mest velkendte turistdestination i Danmark. Det kan være en god idé at starte med de populære gågader, hvor man kan se på en masse gamle, spændende og flotte bygninger. Randers bærer præg af et rigtig flot og hyggeligt bybillede, og i bymidten er der ganske roligt. Herfra kan man bevæge sig ud mod naturen, såfremt man har lyst, og man kan slutte dagen af med en skøn middag.

Udforsk Randers med din lejebil

Når man har en lejebil, bliver det nemt at komme til og fra Randers. Som tidligere nævnt, så er det helt oplagt at besøge Aarhus, der ligger lige i nærheden. I denne by kan man finde alt det bedste fra en helt almindelig storby. Men det er også ganske oplagt at køre en tur til Aalborg, der også er en af landets største byer. Denne by summer af kultur samt liv og glade dage – og der er her tale om en by, der på mange måder er på forkant med tingene.

Man kan også vælge at køre en tur til det attraktive Mols, der ikke ligger ret langt fra Randers. Mols Bjerge er særligt populært at lægge et besøg forbi, og her kan man hurtigt få en dag til at gå. Man skal naturligvis være interesseret i natur for at komme på disse kanter, og man kan meget nemt og hurtigt få nogle meget dejlige gåture i det grønne. Der er dog også gode muligheder for, at man på Mols kan få lidt godt til ganen, inden man vælger at vende næsen tilbage mod Randers.

Der er dog også mange andre spændende destinationer i nærheden af Randers, og der er mange, der vælger at besøge den smukke og indbydende natur både i og omkring Lomfjorden. Hvis ikke man har været der før, så kan man virkelig få noget på opleveren. Samtidig er det bestemt et område, der er værd at besøge igen. Randers ligger heller ikke så langt fra Thy, når man har en lejebil, og det er også et spændende område at besøge.

Der er alt i alt masser af gode muligheder for at opleve gode og spændende ting i og omkring Randers. Der er ikke ret langt til de omkringliggende byer, og der er også mange, der vælger at lægge et godt besøg forbi Viborg. Viborg er en spændende by at udforske, og her ligger som bekendt en Domkirke. Byen er også dejlig at besøge, hvis man godt kan lide lidt shopping og spisemuligheder, og det tager ikke ret lang tid at køre tilbage til Randers igen. Der er masser af gode muligheder for éndagsudflugter.

Lufthavn

Når man skal til Randers, gør man bedst i at flyve til Aalborg. Det er i hvert fald den lufthavn, der ligger tættest på. Herfra tager det ikke mere end en times tid, før man ankommer til Randers. I lufthavnen kan man eksempelvis leje en bil gennem AVIS, Sixt eller Budget, og det er relativt nemt og lige til. Fra Randers er der mange, der vælger at køre til Aarhus.

Det er nemt at komme til og fra Randers, og det er endnu nemmere, når man har en lejebil. Det gode er, at det ikke tager ret lang tid at køre fra Aalborg til Randers, og hvis man er til det, kan man også få lidt gode oplevelser på vejen. Fra Randers er der også nogle, der vælger at køre til Silkeborg og her få gode oplevelser.

Der er alt i alt masser af gode muligheder, og med en lejebil bliver det hele endnu nemmere. Randers er perfekt placeret i Jylland, og det går både super nemt og hurtigt at komme både syd- og nordpå. Man skal ikke bruge ret lang tid på at komme til de omkringliggende byer. Det er også noget af det, der er med til at køre Randers attraktiv.

Trafik

I og omkring Randers er der trafik, når det er myldretid. Der er nemlig mange mennesker, der kører til og fra denne by. Myldretiden er særligt fra 8 – 9 og igen fra 16 – 17. Uden for disse tidspunkter er det ganske nemt at køre til og fra byen – og det kan man jo sagtens time det efter. Så bliver det en super god og nem oplevelse at køre rundt.

Uanset om man skal syd- eller nordpå, kan man fra Randers køre på motorvejen. Det gør det med andre ord super nemt, da man her må køre helt op til 130 km/t. Randers er dog også omgivet af helt almindelige landevejen, og dem kan man køre på, hvis man foretrækker at befærde sig på disse. Vejene er både gode og velholdte – og køreglæden er dermed også stor.

Når man har en lejebil, bliver det en stor fornøjelse at besøge Randers. En lejebil giver selvfølgelig muligheder, som man ellers ikke ville have. Det er super nemt at køre til enten Aarhus eller Aalborg – og Thy kan også være helt oplagt at besøge. Man behøver ikke bekymre sig om trafikken, når bare man vælger at køre af sted uden for myldretiden. Det er naturligvis med til at gøre det hele meget nemt. Det er altid både hurtigt, nemt og sikkert at komme både til og fra Randers med en bil.