Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Randers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Randers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Randers miniguide

Billeje Randers

Biludlejning Randers

Randers er en by i det østlige Jylland, der tilhører Region Midtjylland, og har omkring. 60.000 beboere (2009). Randers ligger 35 km nord for Aarhus , og er en vigtig trafikknudepunkt for både nord-og sydgående retning.

En stor turistattraktion i denne by er Randers Regnskov – Nordeuropas største kunstige regnskov med 350 forskellige plantearter og 175 forskellige dyrearter. Der er også en slangeterrarium og en stor akvarium. Andre attraktioner omfatter Kulturelle Museum – dokumentation Randers ‘historie fra oldtiden til i dag, og Randers Kunstmuseum – som har landets mest omfattende samling af dansk kunst. Desuden besøg i Claus Holm Slot fra 1690 er en anbefalet. Slottet ligger 12 km sydøst for Randers og er åben for offentligheden i løbet af sommeren. Den smukke slotspark i barok stil med springvand og veje er også en attraktion i sig selv.

Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn , de 4 største i Danmark . Der er gode busforbindelser fra Randers til lufthavnen, rejsetid er ca. 1 time.

Dansk