Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Silkeborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Silkeborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Silkeborg miniguide

Billeje Silkeborg

Biludlejning Silkeborg

Silkeborg ligger i Region Midtjylland – i en af Danmark’s mest varierede landskab områder. Omkring byen – som har 41.979 indbyggere (2009) – det er et kuperet terræn med skovklædte bakker og små, maleriske søer.

En af Danmark’s højeste punkter – Himmelbjerget (147 m) – beliggende i nærheden, og en tur til den gamle damper “Hjejle” på Silkeborgsøerne er et af de mest populære turistattraktioner.

Mange af de andre sites Karakter Silkeborg er en kunstby. Du skal først og fremmest Silkeborg Kunstmuseum og Kunstcenteret Silkeborg Bad nævnt. Eller du kan besøge Silkeborg Museum, hvor du kan opleve et af Europas mest berømte “mos-mumier” – Tollundmanden, der levede 300-400 f.Kr.. Også Jysk Automobil Museum kan et besøg værd, og du rejser med børn, et besøg for at opleve center “Give it Palade gas” næppe kan forventes.

Den nærmeste lufthavn er Karup Lufthavn , der ligger 33 km fra Silkeborg – men også Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn er beliggende inden for en rimelig afstand (henholdsvis 68 og 86 km).

Dansk