Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Silkeborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Silkeborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Silkeborg miniguide

Billeje Silkeborg
Biludlejning Silkeborg

Silkeborg ligger i Region Midtjylland – i en af Danmark’s mest varierede landskab områder. Omkring byen – som har 41.979 indbyggere (2009) – det er et kuperet terræn med skovklædte bakker og små, maleriske søer.

En af Danmark’s højeste punkter – Himmelbjerget (147 m) – beliggende i nærheden, og en tur til den gamle damper “Hjejle” på Silkeborgsøerne er et af de mest populære turistattraktioner.

Mange af de andre sites Karakter Silkeborg er en kunstby. Du skal først og fremmest Silkeborg Kunstmuseum og Kunstcenteret Silkeborg Bad nævnt. Eller du kan besøge Silkeborg Museum, hvor du kan opleve et af Europas mest berømte “mos-mumier” – Tollundmanden, der levede 300-400 f.Kr.. Også Jysk Automobil Museum kan et besøg værd, og du rejser med børn, et besøg for at opleve center “Give it Palade gas” næppe kan forventes.

Den nærmeste lufthavn er Karup Lufthavn, der ligger 33 km fra Silkeborg – men også Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn er beliggende inden for en rimelig afstand (henholdsvis 68 og 86 km).