Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karup Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karup Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karup Lufthavn miniguide

Billeje Karup Lufthavn

Biludlejning Karup Lufthavn

Karup Lufthavn (KRP), beliggende mellem byerne Herning og Viborg. Der er 24, 5 km til Herning og 31,5 til Viborg. Der er regulære lufthavn busser til begge byer. Tre leiebilfrimaer i lufthavnen tilbyder biludlejning. Karup Lufthavn er den femte største i Danmark .

Karup Lufthavn blev indviet i 1965. I 2008 passagerer besøgte 197.258 lufthavnen. Lufthavnen har i øjeblikket 14 afgange dagligt og drives af Cimber Sterling. De mest populære rute til og fra København, med flere afgange dagligt.

Blandt faciliteterne på Karup Lufthavn er en skat-fri, en bistro, og fire mødelokaler, der kan lejes gennem bistro. Lufthavnen er kendt for at have et godt udvalg af moderne kunst. De nærmeste hoteller er beliggende ca 20 km fra lufthavnen i Herning .

Dansk