Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karup Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karup Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karup Lufthavn miniguide

Billeje Karup Lufthavn
Biludlejning Karup Lufthavn

Hvis man gerne vil opleve Jylland, kan det være oplagt at besøge Karup. Her kan man meget fint få flere dage til at gå, og man kan give sig i kast med at besøge omkringliggende byer. Der ligger nemlig mange spændende byer i dette typisk danske område i Midtjylland, og der er ikke noget at sige til, at det efterhånden er et område, der er ganske velbesøgt. Med en lejebil er man uafhængig af offentlig transport, og kommer nemt omkring.

Guide til Karup

Midtjylland er et meget spændende område, og det er Karup som by ikke mindst. Byen er forholdsvis nem at komme til og fra – og særligt når man kører i bil. Karup er placeret i Viborg Kommune, og netop i dette område er der mange spændende seværdigheder fra gammel tid. Det gør området særdeles attraktivt. Der er 24 km til Viborg, og Karup ligger også 24 km fra Herning. Der er mange andre spændende byer i området. Man kan også vælge at køre en tur til Danmarks næststørste by Aarhus (82 km væk), hvis man ønsker lidt storbystemning.

Når man besøger Karup, så må man selvfølgelig ikke forsømme at besøge alle de nærliggende byer. Karup er en lille by med blot 2.249 indbyggere, og byen er særligt kendt for Karup Flyvestation. Derudover er det en stille og rolig by. Det er godt at bosætte sig her, hvis man kan lide fred, ro og natur. Det særlige ved byen er naturligvis også, at den har en unik placering i forhold til mange andre gode og spændende byer i nærområdet. Karup Å er særligt spændende at besøge, når man er i byen – navnlig hvis man er lystfisker eller naturelsker.

  • Udforsk området omkring Karup
  • Nyd naturen ved Karup Å

Karup ligger som nævnt i Midtjylland, og byen er centralt placeret mellem Viborg, Herning og Skive. Det vil altså sige, at der er mange mellemstore byer i området, og det er nemt at køre til disse fra Karup. Karup er dog også som nævnt en ret lille by. Der er ikke mange seværdigheder her, men byen er kendt for sin flyvestation, og man kan også nyde en masse smuk natur, bl.a. ved Karup Å. Det er godt at bo her, hvis man vil have rolige omgivelser og mulighed for at besøge nærliggende byer.

Hvis man gerne vil opleve noget godt i nærheden af Karup, så kan man begive sig af sted i bil. Man vil på den måde få de bedst tænkelige oplevelser, og det tager ikke ret lang tid at komme til nærliggende byer. Med kun 24 km til to meget spændende handelsbyer som Viborg og Herning er der ikke langt til spændende seværdigheder. I disse byer kan man mærke en god puls, og man kan få indfriet alle sine shoppingønsker. Man kan også spise god mad, og der er noget for alle.

Udforsk området med din lejebil

Når man gerne vil besøge Karup, så kommer man ikke uden om, at det er bedst og mest praktisk med en bil. Det kan man gøre med en lejebil, og så bliver det super nemt at komme rundt omkring. Det tager under en halv time at komme til enten Herning eller Viborg, og det vil altså igen sige, at der ikke er ret lang køretid til en helt masse gode oplevelser. I disse byer kan man shoppe alt det bedste, man ved, og man kan samtidig også spise en god frokost eller middag.

Hvis man vil til en større by, så kan man sagtens vælge at køre til Aalborg (105 km). Det tager knap halvanden time. Endnu tættere på ligger Aarhus (82 km) dog, og det er jo en rigtig stor by. Der er under en times kørsel til Aarhus, og her kan man få gode oplevelser både om dagen og i nattelivet. Randers ligger også ganske tæt (69 km) på Karup, og hertil er der også under en times kørsel. Endelig er der kun 39 km til Silkeborg med den smukke natur omkring søerne.

Hvis man vælger at besøge Aarhus med bil, så skal man vide, at der er gode muligheder for at parkere. Det er en storby, der er værd at besøge for alle, og man kan hurtigt få mange gode timer til at gå i byen. Det gælder uanset hvad man gerne vil opleve. Shopping, restauranter, natteliv og andre aktivitetstilbud er der rigtig mange af, men der er også mange andre valgmuligheder, som sikrer gode oplevelser for alle.

Hvis man vælger at køre en smut til Randers på en dagstur, så kan man roligt vælge at lægge vejen forbi Randers Regnskov. Her er plads til gode oplevelser for hele familien, og har man tid til det, så kan det også være helt oplagt at besøge det danske Elvis-museum, Memphis Mansion. Det verdens eneste permanente Elvis-udstilling uden for USA. Når man er i Randers, så skal man også huske at få noget god mad at spise. Der er flere forskellige gode spisesteder, og det gælder også for vegetarer og allergikere.

Lufthavn

Når man skal til Karup, så er det oplagt at lande i Karup Lufthavn. Her kan man også leje biler, og der er flere forskellige muligheder. Man kan bl.a. vælge at leje en bil hos enten Alamo eller Hertz. Priserne på lejebiler variere, alt efter hvilken bil man ønsker at leje. Det er muligt at forudbestille en lejebil og afhente den i lufthavnen umiddelbart efter ankomst.

Når man har lejet en bil, bliver det super nemt at komme rundt omkring. Fra Karup er der rigtig mange, der eksempelvis kører til Aarhus eller Randers. Både Herning og Viborg er også destinationer, der er særligt oplagte at besøge for mange. Køretiden er som nævnt ovenfor ikke ret lang, og det gør det hele meget nemt. Vejene i området er moderne og velholdte – og det samme gælder de øvrige forhold i området.

Der er således ikke langt fra Karup Lufthavn til de forskellige interessante byer i omegnen, og det gør det fordelagtigt at lande her, uanset hvor man skal hen i nærområdet. Karup ligger centralt i Region Midtjylland, og byen er et ideelt udgangspunkt for en udforskning af denne del af Danmark. Der er under en times kørsel til langt de fleste betydende byer i landsdelen, og i Karup selv er man sikret fred og ro efter en lang dag med sightseeing og oplevelser.

Trafik

I og omkring Karup er der som regel ikke så meget trafik, som man kunne forvente (Karup ligger trods alt på hovedvejen mellem Viborg og Herning). Der er også masser af gode muligheder for at parkere. Det gør det rigtig nemt at komme vidt omkring. Når man kommer ind til nogle af de nærliggende større byer, skal man dog forvente noget tættere trafik. Det gælder især, hvis man bevæger sig ud i myldretiden om morgenen eller sidst på eftermiddagen.

Man må dog være opmærksom på, at der meget sjældent er meget trafik lige omkring Karup. Der er mere trafik, hvis man kører til enten Randers, Herning, Viborg eller Aarhus. Det er derfor også noget, som man skal tage højde for, inden man går i gang med at bevæge sig ud i området i bil. Fx kan det godt tage lidt tid at komme ind til og ud fra Aarhus. Alle veje i regionen er dog gode, og det betyder, at det er en fornøjelse at køre rundt.

Med en lejebil er det ingen sag at køre rundt i og omkring Karup. Det er nemt at komme frem og tilbage, uanset hvor man skal hen. Da Karup ligger rigtig godt i forhold til mange af de mest interessante byer i Midtjylland, er det et oplagt sted at leje en bil. Så kan man nemlig meget nemt komme rundt omkring, og det gør absolut det hele til en bedre oplevelse. Der er ingen grund til ikke at leje en bil i Karup, da det giver rigtig gode muligheder for at komme rundt i området og få set en masse.