Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Herning

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herning inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Herning miniguide

Billeje Herning
Biludlejning Herning

Med billeje kan det blive endnu bedre at opleve Herning. Det er en efterhånden stor og attraktiv by i det vestjyske, der byder på noget for alle mennesker. Her kan man både opleve en mindre storbys fine puls, mens man også kan opleve både koncerter, museer og meget andet. Der er med andre ord oplevelser for alle mennesker i alle aldre, og man kan roligt få mange dage til at gå på disse skønne kanter.

Herning Guide

Hvis man vil have en rigtigt god oplevelse, så er Herning den helt rigtige by at besøge. Byen er placeret midt i det jyske, og det er herfra meget nemt at komme til en helt masse andre spændende byer. Silkeborg er også en spændende by, der ligger lige i nærheden, mens der heller ikke er langt til Aarhus. Man kan også vælge at køre endnu længere ud vestpå og her opleve alt det bedste fra Vesterhavet. Der er med andre ord masser af gode muligheder for de bedste oplevelser i og omkring Herning.

Fra Herning tager det ikke mere end 40 minutter, før man er i Silkeborg. Silkeborg er en dejlig by med skønne naturoplevelser, og det er nemt at komme både hertil og fra. Lidt længere væk ligger Aarhus, men med blot halvanden times kørsel fra Herning, kan man nemt køre til og fra Aarhus i løbet af den samme dag og samtidig få en hel masse gode oplevelser. Aarhus er en by, der er populær at besøge for alle danskere, og man kan derfor lige så godt lægge et besøg forbi den, når man er på disse kanter.

  • Gode shoppingmuligheder
  • Mange spændende omkringliggende byer

Når man besøger Herning, så er der en helt masse at opleve. Man kan nemt udvælge et tidspunkt, hvor der også er gode koncerter i byen, for det er der ret ofte. Det er dog vigtigt at starte med at gå en tur i gågaden, for her bydes på en helt masse spændende butikker med noget for enhver smag. Herning er også en by, der har både spændende seværdigheder og spisesteder, og man kan sagtens vælge at besøge byen sammen med hele familien. Det kan i hvert fald give super gode oplevelser.

Herning er en af de større byer i Danmark, men samtidig har den en sådan størrelse, at den har en vis overskuelighed. Byen er både hyggelig, men summer også samtidig af liv, og der er en hel masse ting, man kan opleve. Er man heldig, er der også noget spændende på programmet i Herning Messecenter, og man kan derfor lige så godt undersøge, hvad der er på programmet, når man ankommer. Man kan nemt få flere dage til at gå både i og omkring Herning, og man kan roligt glæde sig.

Udforsk Herning med din lejebil

Både i og omkring Herning er der rigtig mange ting, man kan besøge, når man har en lejebil. Det kan være helt oplagt at køre en aftentur til Silkeborg for at sejle en tur på Silkeborgsøerne. Det tager heldigvis ikke meget mere end 40 minutter, før man ankommer – og det er helt bestemt hele oplevelsen værd. Silkeborg er også et sted, der byder på rigtig mange gode spisemuligheder, så man kan være helt sikker på, at der også er muligt at få noget godt til ganen. Den er et besøg værd.

Man kan også vælge at køre en tur omkring Herning for at besøge nogle af de små byer, der er i nærheden. Dem er der nemlig rigtigt mange af. Der er dog også mange steder i selve Herning by, der er meget nemmere at besøge med en bil. Der kan her eksempelvis være tale om Herning Storcenter. Dette er et moderne center, som rigtigt mange mennesker er mere end almindeligt vilde med at besøge. En bil er også uundværlig, når man skal foretage nogle indkøb. Det gør det hele langt nemmere.

Hvis man gerne vil til en lidt større, men stadig nærliggende by, så er det Aarhus, der kan være svaret. Med blot halvanden times transporttid, er det bestemt hele turen værd. I Aarhus har man mulighed for at opleve alt, hvad hjertet begærer, og det er uanset, om man eksempelvis er til shopping eller forskellige former for museer eller seværdigheder. Man kan altid slutte af med en god middag.

Når man er tilbage i Herning igen, kan man sørge for at opleve en dejlig aften i byen. Her kan man både besøge diverse caféer eller vinbarer – alt efter, hvad man er til. Nattelivet er ganske spændende, men hvis man foretrækker det, kan man også søge mod nogle af de mere rolige kvarterer i byen. Der er nemlig også god mulighed for at få en god kop varm kaffe eller te ude på de sene aftentimer, og det er altid ganske hyggeligt. Man skal selvfølgelig også sørge for at opleve Herning i dagslys.

Lufthavn

Når man skal til Herning, så gør man bedst i at lande i Billund Lufthavn. Herfra kan man leje en bil og køre til Herning. Man kan vælge at leje en bil hos eksempelvis Hertz, Sixt eller AVIS. hvilket firma det er bedst at leje hos afhænger helt af, hvilke præferencer, man har, i forhold til størrelse, bagagerumsplads og lignende. Man kan leje i alle de dage, man vil.

Når man har lejet en bil og vil til Herning, bliver alting meget nemmere. Med en bil bliver det super nemt at køre til eksempelvis Silkeborg eller Aarhus. Men der er også mange, der vælger at køre en tur vestpå – eller endnu længere nordpå. Man kan sagtens tage en dag ad gangen og se, hvad der byder sig, og hvad man får lyst til. Uanset hvor mange man er af sted.

Det er altid sjovest at rejse sammen med andre. Det er der netop rigtigt gode muligheder for, når man har en lejebil. Er I en hel familie eller vennegruppe, så lejer I bare en større bil med flere sæder. Så kommer man nemt omkring for at opleve alle de bedste seværdigheder. Uanset om man er ung eller gammel, så er Herning et helt oplagt sted at besøge, og der er især god mulighed for en helt masse oplevelser på disse kanter.

Trafik

Både i og omkring Herning kan der godt være meget trafik, når der er myldretid. Den såkaldte myldretid er som regel at finde på disse kanter om morgenen mellem kl. 7 og 9 – og igen om eftermiddagen mellem kl. 15 og 17. Det anbefales, at man kører til og fra byen udenfor dette tidsrum, hvis man gerne vil undgå kø. Men der er dog aldrig rigtigt meget kø.

Man kan derfor roligt køre til og fra Herning, når man vil. Det gode er, at der er en motorvejsforbindelse, og på denne må man køre helt op til 130 km/t. Det betyder med andre ord, at man hurtigt, sikkert og nemt kommer til og fra Herning, når man skal mod enten Silkeborg eller Herning. Man kan dog også altid køre ad den helt almindelige landevej.

Vejene er rigtigt fine, og især motorvejen er meget ny. Det gør det super nemt og simpelt at bevæge sig rundt – og det tager på ingen måde lang tid at komme til de nærliggende byer i bil. Det er med andre ord meget oplagt at besøge en by som Herning, og vejene er både velholdte og i rigtig god kvalitet. Man behøver derfor ikke tænke sig alt for længe om, inden valget falder på Herning som besøgsby. Her kan man nemlig få alt, hvad hjertet begærer, og oplevelser er der rigtig mange af.