Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Herning

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herning inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Herning miniguide

Billeje Herning

Biludlejning Herning

Herning – med en befolkning på 45.470 (2009) – er placeret i Region Midtjylland. Den geografiske beliggenhed gør byen til en større trafikknudepunkt, og flere af Jylland motorveje mødes.

Herning største attraktion er nok Herningsholm gård fra 1579. Det er også Blichermuseet, hvilke dokumenter den berømte digter Steen Steensen Blichers (1782-1848) liv og arbejde. Der er også flere museer i byen: Herning Museum, Herning Kunstmuseum og den danske fotografi museum. Af de sites rettet mod børn, skal have Baboon Center City og Zoo Jyllands Park Zoo (ca. 12 km vest for centrum) er nævnt.

Herning Lufthavn er beliggende 5 km nordøst for byen, men er ikke blevet planlagt. Det er dog to travle lufthavne inden for en rimelig afstand: Karup Lufthavn (25 km fra Herning mod Viborg) har en sådan regelmæssig forbindelse med København – og 54 km fra Herning er Danmark’s næststørste lufthavn i: Billund Lufthavn.

Dansk