Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Billund Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Billund Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Billund Lufthavn miniguide

Billund Lufthavn
Biludlejning Billund Lufthavn

Skal du til Billund og har du brug for at leje en bil til at gøre dit ophold her mere bekvemmeligt? Det bliver ikke et problem. I Lufthavnen og omkring den, er der masser af muligheder for at leje en bil, der tilfredsstiller dine behov. Du kan bestille den online, men mange af biludlejnings firmaerne har også åbent til midnat, hvis du skulle få en spontan ide og vil sikre dig bilen til tidligt næste morgen.

Billund Guide

Billund har et befolkningstal på 6.593 indbyggere og ligger i Region Syddanmark på Jylland i Danmark. Billund er i dag nok først og fremmest kendt for legetøjet Lego da hovedsædet ligger her, ligesom Legoland, Selvom der i dag er flere forlystelsesparker ved navn Legoland, var parken i Billund den første af sin slags med det populære legetøj som tema. Den åbnede i 1968. I dag er det en decideret forlystelsespark med eget hotel, naturligvis med Lego som tema. Lego er i dag en global virksomhed med omkring 10.000 ansatte, hvoraf de ca 4.000 er ansat i Danmark.

Billund lufthavn så dagens lys i 1961, da Lego koncernen anlagde en landingsbane og hangar i forbindelse med Lego koncernens forretningsgang. Den er over flere omgange blevet udvidet og renoveret for konstant at leve op til de stigende krav, og er i dag Danmarks 2. største lufthavn, der både omfatter turistfart fra de fleste europæiske lufthavne, samt erhverv. Udover landingsbaner har Billund også en væddeløbsbane, Billund trav, som blev opført i 1971. Den åbner op for sæson 2020 d. 1. Marts kl. 12.30. Så er du til travløb, forefindes denne mulighed også.

  • Masser af muligheder for at komme ud at opleve Danmark
  • Det oprindelige Legoland

Billind ligger perfekt placeret midt i Jylland, tæt på store byer som Vejle, Kolding og Esbjerg. Samtidig er byen hjemsted for det verdensberømte Legoland og Lalandia, så der er rig mulighed for, at hele familien kan blive underholdt hver eneste dag. Samtidig er den store omverden aldrig langt væk, da Danmarks næststørste lufthavn er beliggende lige i byens baghave. Alt i alt er Billund et spændende og oplagt rejsemål, hvor hele familien kan nyde godt af underholdning i intet mindre end verdensklasse. Besøg Billund på din næste rejse, du vil ikke blive skuffet.

Billund ligger som sagt perfekt placeret midt i Jylland og du og din familie er aldrig langt fra adskillige større byer. Billund er en mindre by, men på trods af sin størrelse, har byen rigeligt at tilbyde de, som besøger den. Tænk for eksempel på det verdensberømte Legoland, hvor der venter hele familien masser af sjove og spændende oplevelser. Samtidig kan du også glæde dig over, at den store verden nærmest bogstaveligt talt ligger for din fod med Danmarks næststørste lufthavn blot et par kilometer væk. Billund er din port til verden.

Udforsk med din lejebil

Når man har lejet en bil, er det nemt at komme rundt. Sådan er det også i og omkring Billund, og der er rigtig meget, som man kan vælge at se på. Man kan køre en tur til Vesterhavet for at opleve den dejlige luft og natur. Men man kan også køre en tur ned til den tyske grænse, hvis man har mod på dette. Det kan også være oplagt at lægge et besøg forbi Vejle, der er en attraktiv by at besøge for de fleste. Her er nemlig gode shoppingmuligheder.

Når man har en bil i Billund, bliver alting meget nemmere. Det er nemt at komme frem og tilbage. Hvis man har lyst, kan man også køre en tur til Aarhus. Det er en stor og dejlig by, hvor man kan opleve en hel masse spændende ting. Her findes alt fra spændende seværdigheder, gode museer og de bedste shoppingmuligheder til dejlig natur, sand, strand og vand. Aarhus er især dejlig om sommeren, og her er virkelig en hel masse godt, der kan opleves. Med en bil bliver det nemt at komme rundt.

Det gode ved at være i besiddelse af en bil i og omkring Billund er, at man nemt kommer vidt omkring. Byen er super godt placeret i forhold til at komme alle mulige forskellige steder hen. Man kan eksempelvis vælge at køre til Aarhus den ene dag og til Vejle den anden dag. Om aftenen kan man også køre et smut ud til havet for at få den fine stemning.

Man kommer med andre ord ikke udenom, at det er en langt større fornøjelse at besøge Billund, når man har en bil. Det giver uendelige muligheder for at komme rundt til en hel masse spændende seværdigheder. Der er altid en masse gode stemninger i luften både i og omkring Billund. Som tidligere nævnt er den tyske grænse heller ikke langt væk, og det kan være en spændende oplevelse at tage ned og besøge Flensburg. Her kan man i hvert fald få rigtig mange gode timer til at gå med de bedste oplevelser.

Lufthavnen

Billund lufthavn er naturligvis den lufthavn, der ligger tættest på Billund. Den ligger med andre ord lige uden for byen. I lufthavnen har man mulighed for at leje en bil, og det kan man blandt andet gennem firmaet AVIS. Det er nemt at leje en bil her, og det koster heller ikke så mange penge. Det er bedst at have lavet en aftale i forvejen, så man er sikker på, at bilen er klar.

I Billund Lufthavn findes flere andre biludlejningsfirmaer. Der er blandt andre tale om Budget, Alamo, Enterprise og Hertz. Alle biludlejningsfirmaer i lufthavnen er anerkendte og veletablerede. Når folk lejer en bil i Billund lufthavn, er det blandt andet meget populært at køre til eksempelvis Aarhus eller den tyske grænse. Her kan man nemlig få en masse gode, skønne og spændende oplevelser, der er for hele familien.

Det er nemt at komme med bil fra Billund og rundt i hele Jylland. Der er også mange, der vælger at køre fra Billund og til Odense. Det er helt op til den enkelte, hvor de vil køre hen i bil. Mulighederne er mange, og man skal selvfølgelig sørge for at låne en god bil, så det bliver en behagelig tur. Det er der heldigvis rigtig gode muligheder for i Billund.

Trafik

Både i og omkring Billund er der rimeligt roligt på vejene. Der findes ikke nogen motorvej, der går til eller fra Billund, men det er noget, der bliver arbejdet på, at der skal ske i fremtiden. Der findes dog store landeveje, og kvaliteten af disse landeveje er ganske god. Der er mange benzintanke langs strækningerne fra Billund, og her kan man altid fint holde ind, hvis man vil.

Det er altså nemt at komme til og fra Billund, og vejene er gode. Der er også rigtig gode parkeringsmuligheder i selve Billund. Da der ikke er motorveje, der går hverken til eller fra Billund, er der også en fartgrænse, der ligger lavere end på sådanne veje. Det vil altså sige, at man ikke kan komme med samme hastighed til denne by, som man kan til så mange andre store byer. Det betyder dog ingenting, da vejene er gode.

Der er med andre ord rigtig gode muligheder for at færdes til og fra Billund i bil. Vejene er både gode og stabile, og det er ikke på alle tider af døgnet, at der er så meget trafik. Det gør det attraktivt at køre på disse kanter. Når der er mange fly i luften, kan man dog godt regne med, at der er lidt flere biler. Men det er dog på ingen måder noget, der er et problem. Man kan med stor glæde og tilfredshed færdes i bil til og fra Billund.