Biludlejning Billund Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Billund Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Billund Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Billund Lufthavn miniguide

Billund Lufthavn

Biludlejning Billund Lufthavn

Billund Lufthavn (BLL) er Danmark’s næststørste lufthavn. Det er beliggende to kilometer uden for Billund. Lufthavnen har fremragende busforbindelser, både via busser og særlige lufthavn busser med direkte forbindelser til byer som Aarhus, Vejle og Horsens. Der er god mulighed for at leje en bil og en bil service virksomhed kan også give lufthavnen.

I 2008 passagerer besøger 2.546.856 lufthavnen. Fra midten-2009 lufthavnen betjent af ni flyselskaber, tre flyver mange ruter er Ryanair, Sterling, Cimber og SUN-AIR/British Airways. Det er den mest populærere rute er KLM, som tegner sig for året omkring 200 000 passagerer Amsterdam . Billund fik en ny terminal i 2002, den gamle, der udelukkende anvendes til last. Blandt faciliteterne er tax free, nogle særlige og designer butikker og fire forskellige caféer og restauranter.

Billund Lufthavn tilbyder en særlig gratis magasin, der kommer ud seks gange om året. Det synspunkt kan nydes på en balkon, der ligger på niveau tre.