Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kolding

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kolding inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kolding miniguide

Billeje Kolding
Biludlejning Kolding

Kolding er en havneby beliggende ved Kolding Fjord i Region Syd Danmark – på østkysten af Jylland. Det er et vigtigt transport, handel og industri centrum med en befolkning på ca. 55.000. Kolding mere populære seværdigheder og attraktioner, herunder den tidligere kongelige palads Koldinghus – som blev bygget i 1200-tallet. I dag den restaurerede slot og fungerer som et museum.

St. Nicholas Kirke fra 1200-tallet er også et hyppigt besøgte attraktion. Kirken er bygget af sten og er en af de ældste i Danmark. Den kunstelskere bør tage en tur til byens moderne kunstmuseum Trap Holt. Ellers Geografisk Have er et besøg værd – December 1 hektar botanisk have.

Kolding ellers kunne tilbyde smukke natur og indbydende strande. For shopping entusiaster, by har Jyllands største indkøbscenter med 120 butikker og restauranter. Desuden teater i centrum.

Nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, der ligger 41 km nord for Kolding.