Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kolding

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kolding inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kolding miniguide

Billeje Kolding

Biludlejning Kolding

Kolding er en havneby beliggende ved Kolding Fjord i Region Syd Danmark – på østkysten af Jylland. Det er et vigtigt transport, handel og industri centrum med en befolkning på ca. 55.000. Kolding mere populære seværdigheder og attraktioner, herunder den tidligere kongelige palads Koldinghus – som blev bygget i 1200-tallet. I dag den restaurerede slot og fungerer som et museum.

St. Nicholas Kirke fra 1200-tallet er også et hyppigt besøgte attraktion. Kirken er bygget af sten og er en af de ældste i Danmark. Den kunstelskere bør tage en tur til byens moderne kunstmuseum Trap Holt. Ellers Geografisk Have er et besøg værd – December 1 hektar botanisk have.

Kolding ellers kunne tilbyde smukke natur og indbydende strande. For shopping entusiaster, by har Jyllands største indkøbscenter med 120 butikker og restauranter. Desuden teater i centrum.

Nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn , der ligger 41 km nord for Kolding.

Dansk