Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Esbjerg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Esbjerg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Esbjerg miniguide

Billeje Esbjerg

Biludlejning Esbjerg

Esbjerg ligger på vestkysten, nærmere betegnet i Region Syd Danmark , og er det 5. største by med ca. 71.000 indbyggere (2009). Esbjerg havde i fortiden Danmark største fiskerihavn, men i dag de fleste af de fiskere, er blevet erstattet af offshore operationer. Esbjerg er også en kommerciel og kulturelle centrum og tilbyder en smuk natur og fremragende svømning året rundt. Sommer tiltrækker de smukkeste sandstrande turister her, og om vinteren vacationers kan besøge (indendørs) vandland med vandrutschebane, spabad, bølge pool etc.

Esbjergs mest populære seværdigheder bruges tårn fra 1897 – hvor den øverste del er en fantastisk udsigt, Boktrykmuseet, Esbjerg Museum of Art (med moderne dansk kunst fra 1920 til i dag), Esbjerg Museum, med dets oldtidsutstilling og Fiskeri og Søfartsmuseet. Desuden katolske kirke St. Nicholas fra 1969 en attraktion – med sin karakteristiske arkitektur.

I centrum finder du gågader med butikker og hyggelige caféer / restauranter.
Esbjerg Lufthavn er beliggende 10 km øst for centrum, både planlagte og chartertrafikken.

Dansk