Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Esbjerg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Esbjerg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Esbjerg miniguide

Billeje Esbjerg
Biludlejning Esbjerg

Esbjerg ligger på vestkysten, nærmere betegnet i Region Syd Danmark, og er det 5. største by med ca. 71.000 indbyggere (2009). Esbjerg havde i fortiden Danmark største fiskerihavn, men i dag de fleste af de fiskere, er blevet erstattet af offshore operationer. Esbjerg er også en kommerciel og kulturelle centrum og tilbyder en smuk natur og fremragende svømning året rundt. Sommer tiltrækker de smukkeste sandstrande turister her, og om vinteren vacationers kan besøge (indendørs) vandland med vandrutschebane, spabad, bølge pool etc.

Esbjergs mest populære seværdigheder bruges tårn fra 1897 – hvor den øverste del er en fantastisk udsigt, Boktrykmuseet, Esbjerg Museum of Art (med moderne dansk kunst fra 1920 til i dag), Esbjerg Museum, med dets oldtidsutstilling og Fiskeri og Søfartsmuseet. Desuden katolske kirke St. Nicholas fra 1969 en attraktion – med sin karakteristiske arkitektur.

I centrum finder du gågader med butikker og hyggelige caféer / restauranter.
Esbjerg Lufthavn er beliggende 10 km øst for centrum, både planlagte og chartertrafikken.