Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Esbjerg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Esbjerg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Esbjerg Lufthavn miniguide

Billeje Esbjerg Lufthavn

Biludlejning Esbjerg Lufthavn

Esbjerg Lufthavn (EBJ) ligger 9,2 km fra Esbjerg, Danmark’s femte største by. Lufthavnen ligger i nærheden af motorvejen E20. Der er regelmæssige busser i Esbjerg. Avis, Hertz og Europcar tilbyder billeje.

Esbjerg Lufthavn blev bygget færdig i 1971. I 2007 passagerer besøger 104.459 lufthavnen. Som den eneste i Danmark har en lufthavn tusindvis helikopter operationer til og fra boreplatforme i Nordsøen hvert år. Der er i øjeblikket ingen indenrigsflyvninger fra Esbjerg . Der er fly til Stavanger med danske Air Transport, bmi flybilletter til Aberdeen og Ryanair flyver til London. Der er også nogle charterflyvninger fra lufthavnen.

Esbjerg har en taxfributikk med et godt udvalg, men er kun åben for flyvninger til lande, der ikke i EU, som en vej til Stavanger. Den nærmeste hoteller for at lufthavnen er beliggende i Esbjerg, Hotel Britannia tilbyder sine egen transport til og fra lufthavnen.

Dansk