Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Esbjerg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Esbjerg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Esbjerg Lufthavn miniguide

Billeje Esbjerg Lufthavn
Biludlejning Esbjerg Lufthavn

Esbjerg Lufthavn (EBJ) ligger 9,2 km fra Esbjerg, Danmark’s femte største by. Lufthavnen ligger i nærheden af motorvejen E20. Der er regelmæssige busser i Esbjerg. Avis, Hertz og Europcar tilbyder billeje.

Esbjerg Lufthavn blev bygget færdig i 1971. I 2007 passagerer besøger 104.459 lufthavnen. Som den eneste i Danmark har en lufthavn tusindvis helikopter operationer til og fra boreplatforme i Nordsøen hvert år. Der er i øjeblikket ingen indenrigsflyvninger fra Esbjerg. Der er fly til Stavanger med danske Air Transport, bmi flybilletter til Aberdeen og Ryanair flyver til London. Der er også nogle charterflyvninger fra lufthavnen.

Esbjerg har en taxfributikk med et godt udvalg, men er kun åben for flyvninger til lande, der ikke i EU, som en vej til Stavanger. Den nærmeste hoteller for at lufthavnen er beliggende i Esbjerg, Hotel Britannia tilbyder sine egen transport til og fra lufthavnen.