Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aarhus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aarhus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aarhus miniguide

Billeje Aarhus

Biludlejning Aarhus

Aarhus er Danmark’s næststørste by – og den største i Jylland. Befolkningen i selve byen er ca. 240 tusind (2009) – mens Aarhus Kommune har en samlet befolkning på lidt over 300.000. Byen er placeret på Aarhus-bugten på østkysten af Jylland og er den økonomiske og administrative centrum for Region Midtjylland. Aarhus havde handelsrettigheder i 1441, men dens historie strækker sig tilbage til vikingetiden.

Byen har en bred vifte af natteliv og mere populære shopping områder – og blandt de mange seværdigheder kan nævnes: Open-Air Museum Den Gamle By (hvor du kan opleve de danske by-lignende tilbage til 1500-tallet), Moesgård forhistoriske museum (herunder den berømte, over 2000 år gamle Grauballe-Mande «), AROS Aarhus Kunstmuseum og Marselisborg Slot (den kongelige families sommerresidens). For børn vil sandsynligvis Tivoli Friheden og Animal Haven skal højdepunkter.

Aarhus Lufthavn er beliggende i forstaden Tirstrup, lidt nord for byen.

Dansk