Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Odense

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Odense inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Odense miniguide

Billeje Odense

Biludlejning Odense

Odense – Danmark’s 3. største by med 159.700 indbyggere (2009) – ligger på øen Fyn i Region Syd Danmark . Odense er en meget gammel by, og udenfor centrum Nun Bakken – en vikingeborg fra omkring år 1000 e.Kr..

Odense har flere turistattraktioner, herunder Railway Museum, Fyns Kunstmuseum, Odense Zoo og jernalderen Village – en rekonstrueret oldtidslandsby. Desuden berømte eventyrforfatter HC Andersen var født og opvokset her – og turister kan besøge hans barndomshjem og museum, der fortæller om hans liv og arbejde.

Odense har også et rigt kulturliv, hyggelige caféer og restauranter og gode indkøbsmuligheder. En af Danmark’s største indkøbscentre i Odense – Rosengårdcenteret – som har 125 butikker.

Den nærmeste lufthavn er Odense Lufthavn , som ligger nordvest for centrum. Dette er dog en lille lufthavn med begrænset fly (kun charter om sommeren). De fleste mennesker vælger derfor at rejse til København lufthavn, Kastrup, som er Skandinaviens største lufthavn. Toget fra Odense til Københavns Lufthavn , og rejsetiden er ca. 90 minutter.

Dansk