Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Odense

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Odense inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Odense miniguide

Billeje Odense
Biludlejning Odense

Odense – Danmark’s 3. største by med 159.700 indbyggere (2009) – ligger på øen Fyn i Region Syd Danmark. Odense er en meget gammel by, og udenfor centrum Nun Bakken – en vikingeborg fra omkring år 1000 e.Kr..

Odense har flere turistattraktioner, herunder Railway Museum, Fyns Kunstmuseum, Odense Zoo og jernalderen Village – en rekonstrueret oldtidslandsby. Desuden berømte eventyrforfatter HC Andersen var født og opvokset her – og turister kan besøge hans barndomshjem og museum, der fortæller om hans liv og arbejde.

Odense har også et rigt kulturliv, hyggelige caféer og restauranter og gode indkøbsmuligheder. En af Danmark’s største indkøbscentre i Odense – Rosengårdcenteret – som har 125 butikker.

Den nærmeste lufthavn er Odense Lufthavn, som ligger nordvest for centrum. Dette er dog en lille lufthavn med begrænset fly (kun charter om sommeren). De fleste mennesker vælger derfor at rejse til København lufthavn, Kastrup, som er Skandinaviens største lufthavn. Toget fra Odense til Københavns Lufthavn, og rejsetiden er ca. 90 minutter.