Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Odense Beldringe Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Odense Beldringe Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Odense Beldringe Lufthavn miniguide

Billeje Odense Beldringe Lufthavn
Biludlejning Odense Beldringe Lufthavn

Odense Lufthavn (ODE), også kaldet Beldringe Lufthavn, er en lille lufthavn beliggende i landsbyen Beldringe 10 km fra Odense. På grund af den begrænsede flybilletter til Odense Lufthavn, er det almindeligt at enten benytte de lufthavne i det omkringliggende område. Det tager 45 minutter at rejse med tog til Aarhus, og en og en halv time til København. Den nemmeste måde at komme til Odense er med taxi. Det er muligt at leje en bil i Odense centrum, men ikke i lufthavnen.

Det er primært innenriksfly fra Odense Lufthavn, men charterselskaber Apollo og Gislev rejser fungere her. I 2006 begyndte en flybillet til det nordlige Italien, og i 2007 til Sydfrankrig. I 208 var der fly til Kreta. I 2007, landing sti udvidet til 2000 meter, hvilket betyder, at flere virksomheder kan operere.

Odense Lufthavn har nogle faciliteter, der er én restaurant i lufthavnen.