Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Odense Beldringe Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Odense Beldringe Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Odense Beldringe Lufthavn miniguide

Billeje Odense Beldringe Lufthavn

Biludlejning Odense Beldringe Lufthavn

Odense Lufthavn (ODE), også kaldet Beldringe Lufthavn, er en lille lufthavn beliggende i landsbyen Beldringe 10 km fra Odense . På grund af den begrænsede flybilletter til Odense Lufthavn, er det almindeligt at enten benytte de lufthavne i det omkringliggende område. Det tager 45 minutter at rejse med tog til Aarhus, og en og en halv time til København . Den nemmeste måde at komme til Odense er med taxi. Det er muligt at leje en bil i Odense centrum, men ikke i lufthavnen.

Det er primært innenriksfly fra Odense Lufthavn, men charterselskaber Apollo og Gislev rejser fungere her. I 2006 begyndte en flybillet til det nordlige Italien, og i 2007 til Sydfrankrig . I 208 var der fly til Kreta. I 2007, landing sti udvidet til 2000 meter, hvilket betyder, at flere virksomheder kan operere.

Odense Lufthavn har nogle faciliteter, der er én restaurant i lufthavnen.

Dansk