Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skanderborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skanderborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skanderborg miniguide

Billeje Skanderborg

Biludlejning Skanderborg

Skanderborg (14.000 indbyggere i 2009) er en lille, venlig by med en smuk beliggenhed tæt på Skanderborg Sø i Østjylland i Danmark . Administrativt at det tilhører Region Midtjylland. Landskabet omkring byen er kuperet, og tæt på der er to af Danmark’s højeste “bjerg”: Ejer Bavnehøj (170 m) og Yding Skovhøj (172 m).

Byen fik sine handelspartnere rettigheder i 1582, og var vokset op omkring den gamle Skanderborg Slot fra 1100-tallet. De fleste af slottet er nu væk, men det bevaret hjemmet Skanderborg Slotskirke, der med sin runde tårn er den vigtigste enkeltstående attraktion.

Ellers er byen nok mest kendt for Skanderborg Festival – eller “Danmark’s smukkeste Festival”, som det kaldes. Det er blevet fastslået hver sommer siden 1979, og er blandt de mest populære folkemusik festivaler.

Silkeborg næsten lige langt fra tre af Jyllands største lufthavne (omkring 65 til 70 km): Aarhus Lufthavn, Billund Lufthavn og Karup Lufthavn.

Dansk