Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skanderborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skanderborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skanderborg miniguide

Billeje Skanderborg
Biludlejning Skanderborg

Skanderborg (14.000 indbyggere i 2009) er en lille, venlig by med en smuk beliggenhed tæt på Skanderborg Sø i Østjylland i Danmark. Administrativt at det tilhører Region Midtjylland. Landskabet omkring byen er kuperet, og tæt på der er to af Danmark’s højeste “bjerg”: Ejer Bavnehøj (170 m) og Yding Skovhøj (172 m).

Byen fik sine handelspartnere rettigheder i 1582, og var vokset op omkring den gamle Skanderborg Slot fra 1100-tallet. De fleste af slottet er nu væk, men det bevaret hjemmet Skanderborg Slotskirke, der med sin runde tårn er den vigtigste enkeltstående attraktion.

Ellers er byen nok mest kendt for Skanderborg Festival – eller “Danmark’s smukkeste Festival”, som det kaldes. Det er blevet fastslået hver sommer siden 1979, og er blandt de mest populære folkemusik festivaler.

Silkeborg næsten lige langt fra tre af Jyllands største lufthavne (omkring 65 til 70 km): Aarhus Lufthavn, Billund Lufthavn og Karup Lufthavn.