Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skive

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skive inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skive miniguide

Billeje Skive

Biludlejning Skive

Skive (20.686 indbyggere i 2009) er beliggende i Region Midtjylland – specifikt Salling halvøen, hvor Karup Å løber ud i Limfjorden.

Selv om de fleste af disken centrum består af bygninger fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet, byen kan forvente, at dens historie tilbage til middelalderen. Den oprindelige middelalderlige arkitektur er i øjeblikket repræsenteret af herregården Krabbe Holm (såsom hjem til en højskole) og Vor Frue Kirke – som begge er blandt disken største attraktioner.

Nærhed til Limfjorden og Karup at gøre, at byen har investeret en masse for at tiltrække turister, der nyder at sejle og lystfiskeri. Det er også godt svømning ikke langt fra centrum. Du kan ellers tage færgen til den idylliske Limfjordsøya Fur (en krydsning tager kun et par minutter), hvor du kan studere fossiler, erfaringer spændende kunst – eller bare slappe af.

Den nærmeste lufthavn er Karup Lufthavn , der ligger 30 km syd for skive – mens afstanden til Aalborg Lufthavn er 78 km.

Dansk