Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skive

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skive inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skive miniguide

Billeje Skive
Biludlejning Skive

Skive (20.686 indbyggere i 2009) er beliggende i Region Midtjylland – specifikt Salling halvøen, hvor Karup Å løber ud i Limfjorden.

Selv om de fleste af disken centrum består af bygninger fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet, byen kan forvente, at dens historie tilbage til middelalderen. Den oprindelige middelalderlige arkitektur er i øjeblikket repræsenteret af herregården Krabbe Holm (såsom hjem til en højskole) og Vor Frue Kirke – som begge er blandt disken største attraktioner.

Nærhed til Limfjorden og Karup at gøre, at byen har investeret en masse for at tiltrække turister, der nyder at sejle og lystfiskeri. Det er også godt svømning ikke langt fra centrum. Du kan ellers tage færgen til den idylliske Limfjordsøya Fur (en krydsning tager kun et par minutter), hvor du kan studere fossiler, erfaringer spændende kunst – eller bare slappe af.

Den nærmeste lufthavn er Karup Lufthavn, der ligger 30 km syd for skive – mens afstanden til Aalborg Lufthavn er 78 km.