Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aalborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aalborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aalborg miniguide

Billeje Aalborg

Biludlejning Aalborg

Aalborg, som har 123.432 indbyggere (2010), beliggende ved Limfjorden – og er det administrative center for Region Nordjylland i Danmark . I det hele store samfund Aalborg, som er opstået efter en kommunal fusion i 2007, bor næsten 200.000 mennesker. Aalborg centrum ligger på den sydlige bred af Limfjorden, mens de mindre by Nørre Sundby (som i dag er en del af Aalborg) er placeret på den nordlige bred.

Aalborg havde handelsrettigheder i 1342, men faktisk havde eksisteret siden 1000’s.

En mindesten fra byens tidlige historie er stadig på Lindholm Høje (nord for Limfjorden), hvor du vil finde gravhøje fra både jernalder og vikingetiden. Ellers er det en række historiske seværdigheder i Aalborg centrum. Den mest berømte er Aalborghus Slot (bygget i 1500-tallet), Aalborg Kloster / Helligaandsklosteret (fra 1400-tallet) og Budolfi Kirke / Aalborg Domkirke (væsentligt bygget i 1400, men hvor de ældste dele er fra de 1100’s). Nævnes skal også den storslåede Jens Bangs Stenhus (opført i 1624), tømmer ramme hus Jens Olufsen Farm (også fra 1600-tallet) og de bevarede 1.700-tallet miljø i den lille gade Hjelmerstald.

Turistattraktioner af nyere dato er den 55 meter høje Aalborg Tårn (hvor den øverste del er en vidunderlig udsigt over byen) og Utzon Center (en moderne kultur og videnskab med en vægt på forholdet mellem arkitektur, kunst og design). Kunstoplevelser kan også være i Nordjylland Museum of Art. For børn kan familier stop af Caroline Lund Tivoli Land eller Aalborg Zoo anbefales.

Ellers Ålborg er en by med et aktivt natteliv, hvor Virgin Ane Gade historisk indtager en særlig position.

Aalborg Lufthavn er placeret på den nordlige side af Limfjorden – 6 km nordvest for centrum.

Dansk