Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hirtshals

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hirtshals inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hirtshals miniguide

Billeje Hirtshals
Biludlejning Hirtshals

Den lille by Hirtshals med sine 6.310 indbyggere (2009), beliggende nord for Vendsyssel – specielt i Hjørring kommune i Region Nordjylland. Det er en forholdsvis ung by, der opstod i første halvdel af 1900-tallet omkring et nybygget fiskeri og færgehavn. Det er stadig først og fremmest som fiskeri og ferjeby Hirtshals er kendt.

Byens største turistattraktion er Oceanarium Nordsøen (tidligere Nordsømuseet) – Nordeuropas største akvarium. Der er mellem 2000 og 3000 hjemlige og eksotiske fisk, som kan lege med i alt 4,5 mio liter vand. Desuden kan besøgende opleve den daglige seler, der bespiste og legetøj i en særskilt selarium.

Den store bilfærger køres dagligt mellem Hirtshals og syd-norske byer i Kristiansand og Larvik (over erfaringer omkring 3,5 time). Om sommeren er der også hurtigfærger til Kristiansand (2t. 15 min.). Også mellem Hirtshals og den vestlige norske byer Stavanger og Bergen er en færgeforbindelse.

Nærmeste internationale lufthavn er Aalborg Lufthavn, ca. 60 km syd for Hirtshals