Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hirtshals

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hirtshals inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hirtshals miniguide

Billeje Hirtshals

Biludlejning Hirtshals

Den lille by Hirtshals med sine 6.310 indbyggere (2009), beliggende nord for Vendsyssel – specielt i Hjørring kommune i Region Nordjylland. Det er en forholdsvis ung by, der opstod i første halvdel af 1900-tallet omkring et nybygget fiskeri og færgehavn. Det er stadig først og fremmest som fiskeri og ferjeby Hirtshals er kendt.

Byens største turistattraktion er Oceanarium Nordsøen (tidligere Nordsømuseet) – Nordeuropas største akvarium. Der er mellem 2000 og 3000 hjemlige og eksotiske fisk, som kan lege med i alt 4,5 mio liter vand. Desuden kan besøgende opleve den daglige seler, der bespiste og legetøj i en særskilt selarium.

Den store bilfærger køres dagligt mellem Hirtshals og syd-norske byer i Kristiansand og Larvik (over erfaringer omkring 3,5 time). Om sommeren er der også hurtigfærger til Kristiansand (2t. 15 min.). Også mellem Hirtshals og den vestlige norske byer Stavanger og Bergen er en færgeforbindelse.

Nærmeste internationale lufthavn er Aalborg Lufthavn , ca. 60 km syd for Hirtshals

Dansk