Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Roskilde Lufthavn Tune

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Roskilde Lufthavn Tune inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Roskilde Lufthavn Tune miniguide

Billeje Roskilde Lufthavn Tune
Biludlejning Roskilde Lufthavn Tune

Roskilde Lufthavn (RKE), også kaldet Tune Lufthavn, som ligger i Roskilde Kommune seks kilometer fra Roskilde mellem Tune og Gadstrup. I København er der 40 km. Der er ingen biludlejningsfirmaer i lufthavnen, men det er muligt at pre-order, der leverer bilen til lufthavnen, og nøglen kan rekvireres på havnen kontor i terminalen. Der er ingen tog eller bus hele vejen til lufthavnen, nemmeste er at brugen af taxa til og fra Roskilde station.

Lufthavnen blev afsluttet i 1973. I de seneste fem år i lufthavnen har haft mellem 30 000 og 50 000 passagerer årligt. Det bruges lidt i fast passager-trafikken, men først og fremmest til den generelle luftfart (kommercielle og private flyvninger med mindre fly) samt skoler, taxi, og træningsflyvning. Den største flyselskab er København Airtaxi. Lufthavnen har to start og landing stier.

Lufthavnen har mange faciliteter. Der er en cafe i Roskilde Lufthavn.