Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Roskilde Lufthavn Tune

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Roskilde Lufthavn Tune inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Roskilde Lufthavn Tune miniguide

Billeje Roskilde Lufthavn Tune

Biludlejning Roskilde Lufthavn Tune

Roskilde Lufthavn (RKE), også kaldet Tune Lufthavn, som ligger i Roskilde Kommune seks kilometer fra Roskilde mellem Tune og Gadstrup. I København er der 40 km. Der er ingen biludlejningsfirmaer i lufthavnen, men det er muligt at pre-order, der leverer bilen til lufthavnen, og nøglen kan rekvireres på havnen kontor i terminalen. Der er ingen tog eller bus hele vejen til lufthavnen, nemmeste er at brugen af taxa til og fra Roskilde station.

Lufthavnen blev afsluttet i 1973. I de seneste fem år i lufthavnen har haft mellem 30 000 og 50 000 passagerer årligt. Det bruges lidt i fast passager-trafikken, men først og fremmest til den generelle luftfart (kommercielle og private flyvninger med mindre fly) samt skoler, taxi, og træningsflyvning. Den største flyselskab er København Airtaxi. Lufthavnen har to start og landing stier.

Lufthavnen har mange faciliteter. Der er en cafe i Roskilde Lufthavn.

Dansk