Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vordingborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vordingborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vordingborg miniguide

Billeje Vordingborg
Biludlejning Vordingborg

Vordingborg er en lille by med 9.282 indbyggere (2009) i Region Sjælland – bestemt af Masnedsund Sydsjælland. Byen har en broforbindelse til Masnedsø og på tværs af Great Power Bridge til Falster.

Den gamle færge Vordingborg by havde sin storhedstid i middelalderen, hvor flere af de danske konger periodisk boede her. Byens mest berømte attraktion er, ja, ruinerne af det gamle Vordingborg Slot fra 1364 Hvad er der tilbage af denne bygning i dag, Gåsetårnet – som også er Vordingborg vartegn. På det oprindelige slot webstedet er der også en meget besøgt historisk botanisk have. Derudover vil du finde Danmark’s Borg Center (tidligere Sydsjællands Museum) her – i to bindingsværkshuse, en fra 1700-tallet og den anden fra 1800-tallet.

I dag Vordingborg er også en hyggelig lille by med en intim by atmosfære – og på begge sider af byen er der fine og populære strande. Selv den berømte kalkstensklipper på øen Møn – kendt som Møns Klint – må anses som en af de attraktioner. De er helt sikkert forventet. 40 km øst for byen, men inden for Vordingborg kommunegrænser.

Nærmeste Lufthavn – Københavns Lufthavn, Kastrup – ligger 100 kilometer nordøst for Vordingborg