Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vordingborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vordingborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vordingborg miniguide

Billeje Vordingborg

Biludlejning Vordingborg

Vordingborg er en lille by med 9.282 indbyggere (2009) i Region Sjælland – bestemt af Masnedsund Sydsjælland. Byen har en broforbindelse til Masnedsø og på tværs af Great Power Bridge til Falster.

Den gamle færge Vordingborg by havde sin storhedstid i middelalderen, hvor flere af de danske konger periodisk boede her. Byens mest berømte attraktion er, ja, ruinerne af det gamle Vordingborg Slot fra 1364 Hvad er der tilbage af denne bygning i dag, Gåsetårnet – som også er Vordingborg vartegn. På det oprindelige slot webstedet er der også en meget besøgt historisk botanisk have. Derudover vil du finde Danmark’s Borg Center (tidligere Sydsjællands Museum) her – i to bindingsværkshuse, en fra 1700-tallet og den anden fra 1800-tallet.

I dag Vordingborg er også en hyggelig lille by med en intim by atmosfære – og på begge sider af byen er der fine og populære strande. Selv den berømte kalkstensklipper på øen Møn – kendt som Møns Klint – må anses som en af de attraktioner. De er helt sikkert forventet. 40 km øst for byen, men inden for Vordingborg kommunegrænser.

Nærmeste Lufthavn – Københavns Lufthavn, Kastrup – ligger 100 kilometer nordøst for Vordingborg

Dansk