Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Herlev

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herlev inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Herlev miniguide

Billeje Herlev
Biludlejning Herlev

Herlev ligger på Sjælland, Region Hovedstaden – 9 km nordvest for København, og er en dejlig lille forstads kommune med 26.600 indbyggere (2009). Danmark’s højeste bygning – Herlev Hospital – ligger i dette distrikt. Det stiger 120 meter over jorden.

I Herlev er en række butikker, caféer og restauranter, og bankvæsen, et bibliotek, kirke, biograf, is skøjteløb hal og svømmehal. Der er også en stor golfbane i nærheden, og besøger man Gammelgaard Cultural Center, kan du se permanente og skiftende udstillinger.

Lige nord for Herlev er Bagsværd Lyngby Sø Sø og hvor du kan leje en kano eller tage en tur med båd – som har mange daglige afgange.

Fra Herlev har gode offentlige transportforbindelser til København (20 min. rejse), og det tager let til den nærmeste lufthavn – Københavns Lufthavn, Kastrup .