Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Herlev

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herlev inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Herlev miniguide

Billeje Herlev

Biludlejning Herlev

Herlev ligger på Sjælland, Region Hovedstaden – 9 km nordvest for København , og er en dejlig lille forstads kommune med 26.600 indbyggere (2009). Danmark’s højeste bygning – Herlev Hospital – ligger i dette distrikt. Det stiger 120 meter over jorden.

I Herlev er en række butikker, caféer og restauranter, og bankvæsen, et bibliotek, kirke, biograf, is skøjteløb hal og svømmehal. Der er også en stor golfbane i nærheden, og besøger man Gammelgaard Cultural Center, kan du se permanente og skiftende udstillinger.

Lige nord for Herlev er Bagsværd Lyngby Sø Sø og hvor du kan leje en kano eller tage en tur med båd – som har mange daglige afgange.

Fra Herlev har gode offentlige transportforbindelser til København (20 min. rejse), og det tager let til den nærmeste lufthavn – Københavns Lufthavn, Kastrup .

Dansk