Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Svendborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Svendborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Svendborg miniguide

Billeje Svendborg

Biludlejning Svendborg

Svendborg, med sine 27.179 indbyggere (2009), den næststørste by på øen Fyn. Byen, der hører til Region Syddanmark er over 750 år gammel – og meget af den gamle by arkitektur, med små maleriske torve, smalle gader, fredede bygninger, bevares.

Svendborg historie er tæt knyttet til det maritime. Det kan nævnes, at Danmark’s største handelspartnere – shipping-koncernen AP Møller-Mærsk A / S – har deres oprindelse her.

Blandt byens mest populære attraktioner er Anne Hvide Gård fra 1560 (nu en del af Svendborg Museum), Naturama (Svendborg Zoologisk Museum) og Galleri Kunstbygning. Også Valdemar Slot med den smukke Alexander Park nævnes, selv om det ligger lige syd for Den Svendborg.

Der er mindre lufthavne inden for en afstand af ca. 50 km fra Svendborg ( Odense Lufthavn og Sønderborg Lufthavn), men mange stadig vælger at rejse til København Lufthavn, Kastrup , som er Skandinaviens største lufthavn. Den togforbindelse fra Svendborg (via Odense) til København Lufthavn, Kastrup , og rejsetiden er ca. 2 timer.

Dansk