Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Svendborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Svendborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Svendborg miniguide

Billeje Svendborg
Biludlejning Svendborg

Med en lejebil i Svendborg bliver det nemt og sikkert at komme rundt omkring. På disse kanter har man mulighed for at opleve alt det bedste fra Fyn og omegn, og der er ikke lang vej mellem de forskellige spændende destinationer. Med en bil kan man altid komme nemt frem og tilbage – og man kan både opleve naturen, byerne og en hel masse forskellige, spændende seværdigheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser, hvad man vil opleve.

Svendborg Guide

Svendborg ligger på det sydlige Fyn, og der er her tale om en rigtig dejlig havneby. Den ligger nemlig lige ved vandet, og det er også noget, som denne skønne by bærer præg af. Der er også mange ting fra gammel tid at finde, og byen summer også af den gode fiskerstemning, som er utrolig spændende at opleve. Når man er på disse kanter, så bør man naturligvis også besøge byer som både Fåborg og Odense. Her sker en masse spændende ting, og man kan sagtens tage hele familien med.

Det tager ikke mere end knap 40 minutter at køre fra Svendborg til Odense, og her kan man opleve alt det bedste fra en af de største byer i Danmark. Man kan både hygge sig i gågaden og naturen, og der vil også være mange gode koncerter og andre former for oplevelser. Det bedste, man kan gøre, er at tjekke en kalender ud online, der kan hjælpe en med at finde ud af, hvad det er, der er værd at opleve. Der er nemlig noget året rundt, alle ugens dage.

  • Odense
  • Fåborg

Svendborg er super hyggelig, og man kan sagtens få en rigtig god middag alle ugens dage. Der er masser af gode ting at tage sig til, og i byen kan man finde det meste af det, som hjertet begærer. Der er flere forskellige hyggelige caféer, og der er særligt nogle gode nogen at finde på torvet i byens midte. Her kan man nyde både kaffe, te, kage og en dejlig middag. Derefter kan man slentre rundt i byen og opleve alt det, der skal opleves. Det giver en rigtig god dag.

Hvis man gerne vil ud og opleve noget smuk natur, så kan man starte bilen og køre til Fåborg. Her er nemlig meget idylisk og en masse fine bakker, som man kan bevæge sig rundt i. Om man er ung eller ældre, når man kommer på disse kanter, er ikke noget, der har betydning, for der er plads til alle. Området er naturligvis super skønt, når det er sol og sommer – men det har bestemt også en finhed og charme over sig, når det er enten efterår eller vinter og koldt i vejret.

Udforsk med din lejebil

Når man har en lejebil både i og omkring Svendborg, så bliver det hele meget nemmere. Selve Svendborg er ikke en by, der er så stor, men hvis man vil se det hele, så bliver det naturligvis noget nemmere, når man har sig en bil. Man kan nemt komme rundt omkring, og på den måde kan man også opleve alle yderpunkterne af byen. Det er en skøn oplevelse at køre en tur ned til havnen for at kigge på vandet, og det er det særligt om aftenen, når det er lidt mørkt.

Men man kan også sagtens bare gå en tur rundt i gaderne i Svendborg. Disse er både hyggelige og gamle, og der er masser af gode og spændende ting at opleve for øjet. Man kan nemt få flere dage til at gå på denne måde, og det er bestemt også det, der skal til, hvis man vil have det hele med fra byen. Der er også et par meget fine museer i Svendborg, som det kan være helt oplagt at besøge. En god middag i byens midte er heller ikke noget, man bør gå glip af.

Men hvis man vil opleve noget mere, der er lidt større, så skal man selvfølgelig køre en dag til Odense. Her kan man vælge at besøge H. C. Andersens Hus, og på den måde kan man få et indblik i en historie, der er meget spændende. I Odense kan man også shoppe alt det, som hjertet begærer, og man kan besøge nogle af de spændende seværdigheder, der er i byen.

Det tager, som nævnt, ikke mere end 40 minutter at ankomme til Odense, og vejen dertil er meget lige til. Man kan meget nemt finde vej, og mulighederne for at parkere i byen er også gode. Det gør det alt sammen super nemt. Odense er en by, der er meget hyggelig at bevæge sig rundt i, og har man ikke været der før, så vil det med sikkerhed være en ganske stor oplevelse. De fleste mennesker vil få rigtig meget ud af at tilbringe en dag i Odenses gader og stræder – og at opleve livet her.

Lufthavne

Hvis man vil til Svendborg, så kan det være godt at lande i Billund Lufthavn. Man kan dog også fint flyve til Kastrup. Begge lufthavne ligger i en fin afstand fra Svendborg. I begge lufthavne kan man leje biler hos Sixt, AVIS og Budget, og her kan man finde flere forskellige biler, som man sagtens kan vælge at leje i op til flere dage. Det er nemt.

Der er mange, der vælger at køre til Svendborg, og da byen ligger på den sydlige side af Fyn, så er der ikke ret mange, der kører videre herfra. I hvert fald kun til de små byer, der ligger endnu mere sydligt. Men der er såmænd mange, der vælger at køre til Odense, og det er jo også noget, som man roligt kan gøre på enten en eller flere dagsture.

Det er nemt at ankomme til Svendborg, og det tager ikke så lang tid fra lufthavnen, som man kunne forestille sig. Efter et par timer vil man være fremme, og det betyder jo så også, at man sagtens kan nyde dagen til sit fulde. Når man har slappet godt af i Svendborg i nogle dage, så kan man jo vælge at tage på en dagstur eller to.

Trafik

Svendborg er ikke den by, der er mest trafikkeret. Byen er ikke så stor, men den er dog alligevel stor nok til, at der er en vis morgentrafik og trafik igen om eftermiddagen og først på aftenen. Hvis man gerne vil undgå for meget trafik og myldretid, så skal man gå uden om tidspunkterne fra 7 – 9 om morgenen og igen fra 15 – 17 om eftermiddagen.

Derudover er det meget nemt og sikkert at komme til og fra Svendborg. Vejene er gode og sikre, og der er meget sjældent kø ud over det sædvanlige. Det er nemt at komme til eksempelvis Odense eller Fåborg, og det tager ikke mange minutter at komme ud på en af de store veje. Alle veje er velholdte, og det er dermed en fornøjelse at køre i bilen på dem.

Svendborg er alt i alt en god by at besøge, og trafikken er ikke så slem, at den ikke er til at komme igennem. Det er nemlig nemt og sikkert at komme både til og fra Svendborg, og på det sydlige Fyn er der en stemning, der oser af fred, lykke og harmoni. Den er værd at opleve. I byen er der dog også rigtig mange andre ting, som man kan opleve, og det er noget, som man med stor glæde kan vælge at kaste sig ud i. At tage nogle dage til Svendborg kan være givende for mange.