Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lyngby

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lyngby inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lyngby miniguide

Billeje Lyngby

Biludlejning Lyngby

Lyngby (officielt kaldet Kongens Lyngby) er hovedbyen i Lyngby-Taarbæk kommune på Sjælland. Det er en forstadsby ca. 10.000 indbyggere, ligger 12 km nord for København – Region Hovedstaden. Byens historie går tilbage til middelalderen, noget Byen Lyngby kirke fra omkring 1150 er et eksempel.

Ud over at den gamle kirke, by har flere populære attraktioner at byde på. Først og fremmest Sorgenfri Slot – ligger lige uden for centrum – er nævnt. Det er et bygningsværk i barok stil, som oprindeligt blev bygget i 1705, men senere er blevet ombygget flere gange. Slottet er til rådighed for de kongelige hus – men det smukke slot Haven er altid åben for offentligheden. Ellers Lyngby har også sit eget kunstmuseum – Sophie Holm.

En anden turistattraktion i Lyngby er Friland Museum – med sine 100 gamle huse og gårde.

Købet ivrig efter at slippe flere spændende butikker i byen – eller sådan. tage en tur til indkøbscenter “Lyngby Big Center” med alle 114 butikker. Great magasin “Magasin du Nord” har også en særlig afdeling i Lyngby.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup.

Dansk