Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lyngby

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lyngby inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lyngby miniguide

Billeje Lyngby
Biludlejning Lyngby

Lyngby (officielt kaldet Kongens Lyngby) er hovedbyen i Lyngby-Taarbæk kommune på Sjælland. Det er en forstadsby ca. 10.000 indbyggere, ligger 12 km nord for København – Region Hovedstaden. Byens historie går tilbage til middelalderen, noget Byen Lyngby kirke fra omkring 1150 er et eksempel.

Ud over at den gamle kirke, by har flere populære attraktioner at byde på. Først og fremmest Sorgenfri Slot – ligger lige uden for centrum – er nævnt. Det er et bygningsværk i barok stil, som oprindeligt blev bygget i 1705, men senere er blevet ombygget flere gange. Slottet er til rådighed for de kongelige hus – men det smukke slot Haven er altid åben for offentligheden. Ellers Lyngby har også sit eget kunstmuseum – Sophie Holm.

En anden turistattraktion i Lyngby er Friland Museum – med sine 100 gamle huse og gårde.

Købet ivrig efter at slippe flere spændende butikker i byen – eller sådan. tage en tur til indkøbscenter “Lyngby Big Center” med alle 114 butikker. Great magasin “Magasin du Nord” har også en særlig afdeling i Lyngby.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup.