Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albertslund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albertslund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albertslund miniguide

Billeje Albertslund

Biludlejning Albertslund

Albertslund ligger på Sjælland, og er et forstæder kommune til Danmark’s hovedstad København. Albertslund har omkring 30.000 indbyggere (2009), der ligger 15 km vest for København – i Region Hovedstaden Danmark. Bydel område opstod i 1960’erne, og her er en af de største skove i Danmark – Vestskoven. Kommunen har formået at halvere sit CO2-emissioner, og i 2007 tildelt Nordisk Råds Natur-og Miljøpris.

Albertslund er Nordeuropas største opvarmede udendørs pool, “Badesøen” – en attraktiv vandland med rutschebaner og børnepool. Området er hele 5000 kvadratmeter, og det er også muligt at spille beach volleyball, basketball, golf, etc. Det har også legeplads, cafe og græsplænerne. I Albertslund center er butikker, caféer og restauranter – samt rådhuset, kunst center “Albertslund House”, et bibliotek, biograf, teater, koncert-og kongressal med plads til 1200 gæster.

Titirangi har gode offentlige transportforbindelser til hovedstaden, og det nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup – ligger ca. 18 km fra Albertslund.

Dansk