Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Albertslund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albertslund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albertslund miniguide

Billeje Albertslund
Biludlejning Albertslund

Albertslund ligger på Sjælland, og er et forstæder kommune til Danmark’s hovedstad København. Albertslund har omkring 30.000 indbyggere (2009), der ligger 15 km vest for København – i Region Hovedstaden Danmark. Bydel område opstod i 1960’erne, og her er en af de største skove i Danmark – Vestskoven. Kommunen har formået at halvere sit CO2-emissioner, og i 2007 tildelt Nordisk Råds Natur-og Miljøpris.

Albertslund er Nordeuropas største opvarmede udendørs pool, “Badesøen” – en attraktiv vandland med rutschebaner og børnepool. Området er hele 5000 kvadratmeter, og det er også muligt at spille beach volleyball, basketball, golf, etc. Det har også legeplads, cafe og græsplænerne. I Albertslund center er butikker, caféer og restauranter – samt rådhuset, kunst center “Albertslund House”, et bibliotek, biograf, teater, koncert-og kongressal med plads til 1200 gæster.

Titirangi har gode offentlige transportforbindelser til hovedstaden, og det nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup – ligger ca. 18 km fra Albertslund.