Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Farum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Farum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Farum miniguide

Billeje Farum
Biludlejning Farum

Farum er en lille by i Furesø kommune på Sjælland (ca. 18.500 indbyggere i 2009) – ca 20 km nordvest for København. Administrative Region tilhører byen hovedstad. Farum er første gang nævnt i en historisk kilde fra 1370.

Den har en smuk beliggenhed – midt mellem søerne og Farum Sø Furesø, og både vest og øst for byens populære park områder. Mod vest ligger Farum Nature Park, mens den østlige er det område Stavnsholtkilen.

Farum vigtigste seværdigheder er Kumbelhaven og Skulpturpark – som begge er i byen. Kumbelhaven blev skabt af multi-kunstner Piet Hein, der under pseudonymet Kumbel blev berømt for sin korte, fine digte – “gruk. Haven er flere af Piet Heins egne skultpturer – mens skulpturparken er formet omkring otte skulpturer af internationale billedhuggere.

Nærmeste internationale lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .