Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Farum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Farum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Farum miniguide

Billeje Farum

Biludlejning Farum

Farum er en lille by i Furesø kommune på Sjælland (ca. 18.500 indbyggere i 2009) – ca 20 km nordvest for København . Administrative Region tilhører byen hovedstad. Farum er første gang nævnt i en historisk kilde fra 1370.

Den har en smuk beliggenhed – midt mellem søerne og Farum Sø Furesø, og både vest og øst for byens populære park områder. Mod vest ligger Farum Nature Park, mens den østlige er det område Stavnsholtkilen.

Farum vigtigste seværdigheder er Kumbelhaven og Skulpturpark – som begge er i byen. Kumbelhaven blev skabt af multi-kunstner Piet Hein, der under pseudonymet Kumbel blev berømt for sin korte, fine digte – “gruk. Haven er flere af Piet Heins egne skultpturer – mens skulpturparken er formet omkring otte skulpturer af internationale billedhuggere.

Nærmeste internationale lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .

Dansk