Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Torshavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torshavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Torshavn miniguide

Billeje Torshavn

Biludlejning Torshavn

Tórshavn er hovedstaden på Færøerne øhav, der ligger i Atlanterhavet mellem Skotland, Island og Norge. Færøerne er formelt en del af Danmark , men har siden 1948 haft interne selvstyre. Øgruppen har to officielle sprog: færøsk og dansk.

By Tórshavn, som blev grundlagt allerede i 825 år af norske bosættere, har 12.345 indbyggere (2007), mens befolkningen i kommunen Tórshavn er ca. 20.000. Færøerne består af 18 store og små øer, Tórshavn er den største af dem – Streymoy.

I den gamle bydel i Tinganes der er flere overlevende bygninger fra 1500 – og 1600’s – alle med græs på taget. I modsat fald Cultural Center Nordens Hus i Tórshavn attraktioner. Det blev bygget i 1983 og har en interessant arkitektur i glas og stål – men med en traditionel græs tag. Andre seværdigheder: Listasavn Øer (Færøernes Kunstmuseum) og øerne arkæologiske Minni Longing (Færøerne National Museum).

Faroe eneste lufthavn er Vágar Floghavn ø Vágar. Ellers er det en færgeforbindelse fra Tórshavn til Hanstholm og Esbjerg i Danmark, Bergen i Norge, Scrabster i Skotland og Seydisfjördur på Island.

Dansk