Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Torshavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torshavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Torshavn miniguide

Billeje Torshavn

Biludlejning Torshavn

Torshavn er en skøn by at besøge, og med billeje bliver det kun endnu bedre. Så kan man meget nemt komme rundt omkring og med sikkerhed få de bedste af de oplevelser, der er på disse kanter. I denne smukke og fine hovedstad er der noget at opleve for enhver smag, og det er bare at tage del i de mange gode oplevelser, som der er at finde på disse kanter. Det er nemt at komme til og fra byen.

Torshavn Guide

Torshavn bliver også kaldt Havn blandt færinge, og det er der naturligvis en årsag til. Den både fine, spændende og smukke by ligger nemlig lige ved havet og er med andre ord en havn. Det er hovedstaden på Færøerne, og vil man opleve alt det bedste i dette land, så kommer man ikke udenom, at netop Torshavn er et absolut samlingspunkt. Her kan man opleve mange af de samme ting som i mange andre storbyer, men dette sted er alligevel både anderledes og mere storslået end de fleste andre byer.

Naturen på disse kanter er helt storslået, og der er virkelig mulighed for, at man kan få nogle oplevelser, der er helt ud over det sædvanlige. Foruden dette byder byen på helt almindelige seværdigeder og oplevelser, og man kan sagtens få stillet sulten, når det kommer til en storbysoplevelse. Der er mange små og spændende caféer, og hvis man har lyst til at spise noget god mad, så er mulighederne heldigvis også mange. Hvis man vil have lidt af det hele, så er byen helt oplagt, og man får her det bedste fra Færøerne.

  • Hovedstad
  • Natur

Man behøver ikke udelukkende være vild med natur for at komme på disse kanter. Det er noget, man sagtens kan glæde sig over. Man kan nemt bevæge sig rundt i naturen, og uanset om man er til vand eller mere storslået natur, så finder man det her på disse kanter. Når sanserne skal både tilfredsstilles og udfordres, så kan man roligt glæde sig, når man kommer til Thorshavn. Her gemmer sig nemlig alle de bedste oplevelser for ethvert menneske og for enhver smag. Der er som regel altid mange mennesker i byen.

Torshavn er den absolut største og mest populære by på Færøerne. Der er ikke andre byer, der kan måle sig med denne rent størrelsesmæssigt, og det er derfor også i denne by, at man med sikkerhed finder det, som man er på udkig efter. Der er dog også mange andre små og spændende byer i nærområdet, som man fint kan køre dertil, hvis man har en lejebil. Byen er verdens mindste hovedstad, men den er super spændende, og der venter her masser af gode oplevelser for det enkelte menneske. Uanset hvem man er.

Udforsk med din lejebil

Det bedste ved at have en lejebil er, at det bliver endnu mere spændende at udforske Torshavn. Der er som sagt mange spændende ting, som man kan opleve, og det tager ikke ret lang tid at køre rundt omkring. Det vil altså sige, at man meget nemt kan få rigtig meget ud af den enkelte dag, og det er med sikkerhed noget, der bliver nemmere, når man har en bil. Der venter nemlig mange oplevelser derude, og det er noget, man godt kan glæde sig til. Man må også huske den gode natur.

Hvis man vil uden for Torshavn for at opleve naturen, så tager det ikke så lang tid at komme rundt omkring. Blot en times kørsel derfra venter endnu flere spændende og berigende naturoplevelser, og særligt hvis man bevæger sig mod nord, så kan man opleve noget god natur, der ikke gemmer sig ret mange andre steder. Det er noget, man godt kan glæde sig til at opleve, og med en god bil bliver det hele naturligvis endnu bedre. Man kan roligt glæde sig til at komme til Torshavn og opleve området omkring.

Når man har været ude for at opleve naturen, så er der ikke noget bedre end at spise en god middag. Det kan man gøre for at afslutte dagen på den bedst tænkelige måde. Der findes meget forskellig mad på disse kanter, og man skal selvfølgelig finde noget, som man godt kan lide. Det er heldigvis også noget, som der efterhånden er rigtig gode muligheder for.

Det hele er bare nemmere, når man har en lejebil i Torshavn. Det gør, at man meget nemt kan komme både ud og hjem samme dag, og at man kan få det bedste fra de seværdigheder, der er, og fra den natur, der er i området. Med bilen kan man komme alverdens steder, og selvom der er tale om verdens mindste hovedstad, så er der alligevel en hel masse at opleve i storbyen. Man kan her opleve alt det bedste fra hele Færøerne, og det er noget, man godt kan glæde sig til.

Lufthavn

Når man gerne vil til Torshavn. så skal man flyve til lufthavnen i byen. Den ligger lidt uden for byen, og her kan man nemt og sikkert leje en bil. Man kan vælge en biludlejer som eksempelvis AVIS, Sixt eller Budget, og igennem disse kan man få den bil, som man er på udkig efter. Så vil man være godt kørende til at besøge hele området.

Der er mange mennesker, der flyver til Torshavn lufthavn hver eneste dag, og den mest populære destination på Færøerne er naturligvis Torshavn. Det er en meget spændende hovedstad, som hver eneste dag besøges af mennesker fra verden over. Der er dog naturligvis også mange andre spændende, små byer på Færøerne, og dem kan man se nærmere på, når først man er ankommet. Så kan man beslutte sig for, hvad man vil.

Det tager ikke ret lang tid at køre fra lufthavnen og ind til selve byen. Man kan komme frem på ca. 10 minutter, og det er jo ikke ret lang tid. Trafikken er ikke særlig tæt, og det betyder, at man nemt kan komme frem og tilbage. Det er en god oplevelse at ankomme i lufthavnen. Med en lejebil må man også vide, at det bliver en helt anden oplevelse at indtage Færøerne.

Trafik

Færøerne er ikke det sted i verden, hvor der er mest trafik. Det er noget, som man derfor roligt kan glæde sig over, når man kommer på disse kanter. Der er også rigtig gode muligheder for at parkere. Men der kan dog godt være lidt trafik fra tid til anden, og det kan man selvfølgelig sørge for at undgå. Det er særligt om morgenen fra 7 til 8 og igen om eftermiddagen fra 16 til 17.

Derudover er det nemt at komme frem og tilbage fra byen, og det gør, at det altid er meget fleksibelt at køre i bil både til og fra byen. Parkeringsmulighederne er også meget fine, og mange steder skal man dog lige være opmærksom på, at man skal betale for at parkere. Det er dog ikke noget, der koster så meget, så det behøver man ikke være bekymret for.

Man kan med andre ord godt glæde sig til at komme til Torshavn, og man kan glæde sig over de muligheder, man her får. Man får alt det bedste fra en storby, men man kan også godt sige, at man får mere end bare det. Der venter her nemlig anderledes oplevelser, og der er meget, der er lidt ud over det sædvanlige. Byen er lille, men den er oplevelsesværdig, og derudover må man vide, at man finder noget af den mest spændende natur, der er i verden. Det kan man glæde sig til!

Dansk