Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Holbæk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Holbæk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Holbæk miniguide

Billeje Holbæk

Biludlejning Holbæk – Foto: © Hubertus

Holbæk ligger Isefjord nordvest for Sjælland, specielt i Region Sjælland – 60 km vest for København . Byen har 26.600 indbyggere, mens Holbæk Kommune har knap 70.000 indbyggere.

Holbæk er en moderne by og en vigtig handelspartner center på Sjælland. Det har en smuk havn, gode shoppingmuligheder, masser af hyggelige caféer – og færgen til den idylliske ø Oro. Det er også godt bus-og togforbindelser til Roskilde og København.

De mest besøgte attraktioner i byen er Holbæk Museum – med 13 historiske bygninger og en arkæologisk samling, Tveje Merløse Kirke fra 1100-tallet, andel af landsbyen Nyvang med sin frilandsmuseum, art Societies Æglageret (med skiftende udstillinger), og Beach Park fra 1898 indgivet i Romantisk haven stil – med mange eksotiske træer og buske.

Det er også godt at svømme i sommer, og byen har både golf og go-cart bane. Om vinteren kan du bruge skøjtebanen “Isrosen.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .

Dansk