Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Holbæk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Holbæk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Holbæk miniguide

Billeje Holbæk
Biludlejning Holbæk – Foto: © Hubertus

Holbæk ligger Isefjord nordvest for Sjælland, specielt i Region Sjælland – 60 km vest for København. Byen har 26.600 indbyggere, mens Holbæk Kommune har knap 70.000 indbyggere.

Holbæk er en moderne by og en vigtig handelspartner center på Sjælland. Det har en smuk havn, gode shoppingmuligheder, masser af hyggelige caféer – og færgen til den idylliske ø Oro. Det er også godt bus-og togforbindelser til Roskilde og København.

De mest besøgte attraktioner i byen er Holbæk Museum – med 13 historiske bygninger og en arkæologisk samling, Tveje Merløse Kirke fra 1100-tallet, andel af landsbyen Nyvang med sin frilandsmuseum, art Societies Æglageret (med skiftende udstillinger), og Beach Park fra 1898 indgivet i Romantisk haven stil – med mange eksotiske træer og buske.

Det er også godt at svømme i sommer, og byen har både golf og go-cart bane. Om vinteren kan du bruge skøjtebanen “Isrosen.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .