Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hørsholm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hørsholm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hørsholm miniguide

Billeje Hørsholm
Biludlejning Hørsholm

Hørsholm er en by med ca. 33.000 indbyggere (2009), der ligger i Region Hovedstaden Danmark på Sjælland – 25 km nord for København.

Hovedattraktionen i kommunen er det tidligere kongelige sommerresidens Hirschholm Slot fra 1730’s, som ganske vist blev nedrevet i 1810, men Castle Haven omkring stadig bærer tegn på den gamle barokhave. I dag er hvidkalkede, neoklassiske Hørsholm Kirke fra 1823 der. Andre seværdigheder i Hørsholm Kommune er Hørsholm Egns Museum med arkæologiske og kulturelle historie samlinger fra byen og regionen, Kultur Drum – der er vært koncerter og teaterforestillinger – samt jagt og Skovbrugsmuseet.

I Rungsted – 2 km øst for Hørsholm centrum – er togstation med regelmæssig togforbindelse til København og Helsingør. Dette område er også en fantastisk strand og lystbådehavn, samt den populære Karen Blixen Museet.

Hørsholm center har gågade med butikker og shopping mall og omegn er naturskøn skov, parker og golfbaner.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .