Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hørsholm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hørsholm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hørsholm miniguide

Billeje Hørsholm

Biludlejning Hørsholm

Hørsholm er en by med ca. 33.000 indbyggere (2009), der ligger i Region Hovedstaden Danmark på Sjælland – 25 km nord for København.

Hovedattraktionen i kommunen er det tidligere kongelige sommerresidens Hirschholm Slot fra 1730’s, som ganske vist blev nedrevet i 1810, men Castle Haven omkring stadig bærer tegn på den gamle barokhave. I dag er hvidkalkede, neoklassiske Hørsholm Kirke fra 1823 der. Andre seværdigheder i Hørsholm Kommune er Hørsholm Egns Museum med arkæologiske og kulturelle historie samlinger fra byen og regionen, Kultur Drum – der er vært koncerter og teaterforestillinger – samt jagt og Skovbrugsmuseet.

I Rungsted – 2 km øst for Hørsholm centrum – er togstation med regelmæssig togforbindelse til København og Helsingør. Dette område er også en fantastisk strand og lystbådehavn, samt den populære Karen Blixen Museet.

Hørsholm center har gågade med butikker og shopping mall og omegn er naturskøn skov, parker og golfbaner.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .

Dansk