Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nakskov

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nakskov inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nakskov miniguide

Billeje Nakskov

Biludlejning Nakskov

Nakskov er en by med 13.886 indbyggere (2009), som er placeret på Nakskov Fjord på vestkysten af det sydlige danske ø Lolland – Region Sjælland. Afstanden til København er ca. 160 km.

Byen har en lang historie og har været handel rettigheder siden 1266 Historien er til stede i mange steder i byen, hvor der er mange gamle, velholdte bygninger langs den smalle, maleriske smalle gader. De mest populære seværdigheder er også arkitektonisk kunst: Skt. St. Nicholas Kirke fra 1200-tallet, Dronning Pakhus fra år 1600, Den Gamle Apotek fra 1645 (med en anneks barokke facade fra 1777) og købmand gård Theisen Farm fra 1786.

Der er også flere museer i byen – primært de danske Sugar Museum, udvikle båtmuseet U359 og Nakskov skibe og Søfartsmuseum.

Der er færgeforbindelse til den nærliggende ø Langeland – og fra Rødbyhavn (30 km vest for Nakskov) til Puttgarden i Tyskland . Den nærmeste lufthavn er Lolland-Falster Airport mellem Rødby og Holeby (4 km nord for Rødbyhavn).

Dansk