Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nakskov

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nakskov inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nakskov miniguide

Billeje Nakskov
Biludlejning Nakskov

Nakskov er en by med 13.886 indbyggere (2009), som er placeret på Nakskov Fjord på vestkysten af det sydlige danske ø Lolland – Region Sjælland. Afstanden til København er ca. 160 km.

Byen har en lang historie og har været handel rettigheder siden 1266 Historien er til stede i mange steder i byen, hvor der er mange gamle, velholdte bygninger langs den smalle, maleriske smalle gader. De mest populære seværdigheder er også arkitektonisk kunst: Skt. St. Nicholas Kirke fra 1200-tallet, Dronning Pakhus fra år 1600, Den Gamle Apotek fra 1645 (med en anneks barokke facade fra 1777) og købmand gård Theisen Farm fra 1786.

Der er også flere museer i byen – primært de danske Sugar Museum, udvikle båtmuseet U359 og Nakskov skibe og Søfartsmuseum.

Der er færgeforbindelse til den nærliggende ø Langeland – og fra Rødbyhavn (30 km vest for Nakskov) til Puttgarden i Tyskland. Den nærmeste lufthavn er Lolland-Falster Airport mellem Rødby og Holeby (4 km nord for Rødbyhavn).