Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Roskilde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Roskilde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Roskilde miniguide

Billeje Roskilde
Biludlejning Roskilde

Roskilde er beliggende i det centrale Sjælland, nærmere bestemt på Roskilde Fjord i Region Sjælland. Roskilde er en af Danmark’s ældste byer og har 46.300 indbyggere (2009). Byen er måske bedst kendt for sin Roskilde Festival – der har været afholdt hvert år siden 1971. Festivalen har over 100.000 besøgende hvert år.

En af de største attraktioner er Roskilde Domkirke fra 1170-tallet i gotisk stil – hvor mange danske konger og dronninger ligger begravet. Kirken er også opført som en UNESCO World Heritage List. Andre turistattraktioner i byen: Roskilde Kloster, Vikingeskibsmuseet – hvor temaet er maritime, skibs-og bådebygning kultur fra vikingetiden, og byens mange kunstgallerier og glas blæser fabrikker. Det er også gode indkøbsmuligheder i Roskilde, og hyggelige caféer og restauranter og et pulserende natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Roskilde Lufthavn, der ligger 8 km syd for centrum