Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Roskilde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Roskilde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Roskilde miniguide

Billeje Roskilde

Biludlejning Roskilde

Roskilde er beliggende i det centrale Sjælland, nærmere bestemt på Roskilde Fjord i Region Sjælland. Roskilde er en af Danmark’s ældste byer og har 46.300 indbyggere (2009). Byen er måske bedst kendt for sin Roskilde Festival – der har været afholdt hvert år siden 1971. Festivalen har over 100.000 besøgende hvert år.

En af de største attraktioner er Roskilde Domkirke fra 1170-tallet i gotisk stil – hvor mange danske konger og dronninger ligger begravet. Kirken er også opført som en UNESCO World Heritage List. Andre turistattraktioner i byen: Roskilde Kloster, Vikingeskibsmuseet – hvor temaet er maritime, skibs-og bådebygning kultur fra vikingetiden, og byens mange kunstgallerier og glas blæser fabrikker. Det er også gode indkøbsmuligheder i Roskilde, og hyggelige caféer og restauranter og et pulserende natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Roskilde Lufthavn , der ligger 8 km syd for centrum

Dansk