Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hillerød

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hillerød inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hillerød miniguide

Billeje Hillerød

Biludlejning Hillerød

Hillerød (29.683 indbyggere i 2009) beliggende nord for Sjælland og er det administrative center for Region Hovedstaden. Byen har en historisk baggrund af en middelalderlig landsby med samme navn, som senere voksede op omkring Frederiksborg Slot – en imponerende bygning fra 1560.

Frederiksborg Slot med slotskirken er fortsat den største attraktion, og der er også National History Museum selv. Frederiksborg Slot er anset som en af Danmark’s 10 største turistattraktioner. Frederiksborg Slotshave, hvor Hillerød Museum er beliggende, er en populære turistattraktioner. En anden populær seværdighed er Æbelholt Kloster ruiner – beliggende 5 km vest for byen Hillerød. En periode i middelalderen, var dette Skandinaviens største augustinsk.

Nærmeste internationale lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .

Dansk