Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hillerød

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hillerød inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hillerød miniguide

Billeje Hillerød
Biludlejning Hillerød

Hillerød (29.683 indbyggere i 2009) beliggende nord for Sjælland og er det administrative center for Region Hovedstaden. Byen har en historisk baggrund af en middelalderlig landsby med samme navn, som senere voksede op omkring Frederiksborg Slot – en imponerende bygning fra 1560.

Frederiksborg Slot med slotskirken er fortsat den største attraktion, og der er også National History Museum selv. Frederiksborg Slot er anset som en af Danmark’s 10 største turistattraktioner. Frederiksborg Slotshave, hvor Hillerød Museum er beliggende, er en populære turistattraktioner. En anden populær seværdighed er Æbelholt Kloster ruiner – beliggende 5 km vest for byen Hillerød. En periode i middelalderen, var dette Skandinaviens største augustinsk.

Nærmeste internationale lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup .