Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Paris Orly Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paris Orly Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paris Orly Lufthavn miniguide

Paris Orly Lufthavn
Biludlejning Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Airport (ORY) ligger 14 km syd for Paris .Før Charles de Gaulle blev bygget var Frankrigs vigtigste lufthavn Orly. Den deler arbejdsplads med Charles de Gaulle og er ejet af Aéroport de Paris. Der er god forbindelse mellem lufthavnen og Paris både med bus og tog.Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt citerer er de virksomheder, der ansætter bil.

I 2007 besøgte 26.441.000 passagerer Paris Orly Airport. Den har to terminaler, Orly Vest og Orly Syd har forbindelse med en shuttle bus. Det er et samlingspunkt for flere flyselskaber, herunder Air France og Easy Jet.

Paris Orly Airport har et godt udvalg af butikker og spisesteder, Orly øst har det bedste udvalg. Orly Øst har også en stor forretningscenter. Blandt faciliteterne er en massage studie, skønhedssalon og forskellige underholdning for børn. Orly Airport har to hoteller, der kan nås med en gratis shuttle bus, Hilton Paris Orly og Ibis Orly.