Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Paris Orly Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paris Orly Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paris Orly Lufthavn miniguide

Paris Orly Lufthavn

Biludlejning Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Airport (ORY) ligger 14 km syd for Paris .Før Charles de Gaulle blev bygget var Frankrigs vigtigste lufthavn Orly. Den deler arbejdsplads med Charles de Gaulle og er ejet af Aéroport de Paris. Der er god forbindelse mellem lufthavnen og Paris både med bus og tog.Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt citerer er de virksomheder, der ansætter bil.

I 2007 besøgte 26.441.000 passagerer Paris Orly Airport. Den har to terminaler, Orly Vest og Orly Syd har forbindelse med en shuttle bus. Det er et samlingspunkt for flere flyselskaber, herunder Air France og Easy Jet.

Paris Orly Airport har et godt udvalg af butikker og spisesteder, Orly øst har det bedste udvalg. Orly Øst har også en stor forretningscenter. Blandt faciliteterne er en massage studie, skønhedssalon og forskellige underholdning for børn. Orly Airport har to hoteller, der kan nås med en gratis shuttle bus, Hilton Paris Orly og Ibis Orly.

Dansk