Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pau miniguide

Pau
Biludlejning Pau

Pau (ca. 80.000 indbyggere) ligger i det sydvestlige Frankrig – i departementet Pyrénées-Atlantiques, der falder inden for regionen Aquitaine.Det ligger på en bakke, og fra gaden “Boulevard des Pyrénées i Pau har fantastisk panoramaudsigt over bjergene i Pyrenæerne.

Pau er kendt for at være en stor vinter destination, men har også flere andre turistattraktioner. Lige uden for den gamle bydel er Château de Pau er nu et museum og en historisk monument med en særlig fin samling af gobeliner. Slottet blev den kongelige residens i Henri IV (konge af Frankrig og Navarra). To af slottet tårn er fra de 1100’s, og den største tårn er fra den 1300’s. Ved siden af slottet, er en smuk park.
Andre attraktioner: Art Museum “Musée des Beaux Arts, Musée Bernadotte – fødestedet for Jean-Baptiste Bernadotte (som blev kronet konge af Sverige og Norge i 1818), Palace Beaumont fra 1800-tallet (som i dag er en konvention center) og kabelbanen Pau.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Pau-Pyrénées, der ligger 7 km nordvest for centrum. Lufthavnen har regelmæssige flyvninger til Paris, Lyon og London..