Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pau miniguide

Pau

Biludlejning Pau

Pau (ca. 80.000 indbyggere) ligger i det sydvestlige Frankrig – i departementet Pyrénées-Atlantiques, der falder inden for regionen Aquitaine.Det ligger på en bakke, og fra gaden “Boulevard des Pyrénées i Pau har fantastisk panoramaudsigt over bjergene i Pyrenæerne.

Pau er kendt for at være en stor vinter destination, men har også flere andre turistattraktioner. Lige uden for den gamle bydel er Château de Pau er nu et museum og en historisk monument med en særlig fin samling af gobeliner. Slottet blev den kongelige residens i Henri IV (konge af Frankrig og Navarra). To af slottet tårn er fra de 1100’s, og den største tårn er fra den 1300’s. Ved siden af slottet, er en smuk park.
Andre attraktioner: Art Museum “Musée des Beaux Arts, Musée Bernadotte – fødestedet for Jean-Baptiste Bernadotte (som blev kronet konge af Sverige og Norge i 1818), Palace Beaumont fra 1800-tallet (som i dag er en konvention center) og kabelbanen Pau.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Pau-Pyrénées, der ligger 7 km nordvest for centrum. Lufthavnen har regelmæssige flyvninger til Paris, Lyon og London..

Dansk