Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lyon

Planlægger du at leje en bil, mens du besøger Lyon? Du behøver ikke at bekymre dig, for der er flere muligheder for biludlejning, du kan vælge imellem i byen. Mange af biludlejningsfirmaerne er budgetvenlige og tilbyder en nem ansøgningsproces. Faktisk finder du mange af disse firmaer i lufthavnen. At leje en bil giver dig muligheden for let at udforske byen i dit eget tempo. Det giver dig også tilstrækkeligt privatliv til at nyde din rejse. 

Guide til Lyon

Lyon
Biludlejning Lyon

Lyon betragtes som den tredjestørste by og som et af de største byområder i Frankrig. Byen ligger i den østlige del af landet. Paris er omkring 470 km nord for byen. Lyon er også tæt på Marseille 320 km mod syd, og Saint-Étienne ligger 56 km (sydvest). I 2015 havde Lyon en befolkning på 513.275. Byen har en robust økonomi med en BNP på 74 milliarder euro i 2012 med en årlig estimeret stigning. 

Den gode økonomi skyldes, at byen er hjemsted for hovedkvarterer for mange store virksomheder som Groupe SEB, Descours & Cabaud, Sanofi Pasteur, Norbert Dentressangle og Renault Trucks for at nævne nogle få. Byen har også en meget solid uddannelsesinfrastruktur med over 22 universiteter og højere uddannelsesinstitutioner med flere grundskoler og gymnasier. Ud over sin pulserende økonomi har Lyon en meget forskelligartet kultur, der omfatter flere aspekter. Noget af det kultur, du kan opleve i Lyon, inkluderer: 

  • Opera 
  • Museum 
  • Sport (fodbold, rugby og svømning) 
  • Kunst 

Der er flere steder, du kan besøge, mens du er i Lyon; du bør overveje nogle af vores forslag, hvis du ikke allerede har dem på din liste. Det første sted på vores liste er det antikke teater i Fourvière. Det store teater blev opført i 15 f.Kr. og har en unik cirkulær arkitektur, der gør det til en vigtig turistattraktion i Lyon. Teateret begejstrer sine besøgende med dans, cirkus, teater og musikrelaterede forestillinger under den årlige festival Nuits de Fourvière, der finder sted fra juni til juli. 

Hvis du elsker historie, vil du finde Musée Gallo-Romain de Lyon-Fourvière interessant. Museet oplyser besøgende med udstillinger af arkæologiske genstande, såsom inskriptioner, skulpturer, smykker og unikke genstande. Et andet sted er det fantastiske Aquarium de Lyon. Dette akvarium tager dig med på en rejse gennem havmiljøet, der viser over 300 arter af fisk i mere end 45 tanke. Besøgende strømmer til dette sted for at se den strålende pragt af mere end 5.000 fisk. Akvariet lokker også besøgende med sit betagende interiør, inklusive kunstige skibsvrag og andre kreative dekorationer. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Når du har bestilt en bil, kan du udforske forskellige byer for at få et godt overblik over området. Dette er en af fordelene ved at leje en bil. Du får bedre muligheder for at udforske, når du selv kan bestemme tempoet. Du kan eksempelvis køre til Neuville-sur-Saône. Dette sted er en bebyggelse i Lyon by i den østlige region af Frankrig. Byen ligger 15 km nord for Lyon. Det er hjemsted for flere bemærkelsesværdige individer som Jacques Chauviré og Adrien Ducrot et Ambroise Pauffert. 

Hvis du gerne vil udforske mere, kan du vælge at besøge Saint-Romain-de-Jalionas, som ligger 43,5 km øst for Lyon. Byen er en kommune i Isère-departementet i det sydøstlige Frankrig i regionen Rhône-Alpes. Det er også hjemstedet for de arkæologiske rester af en gallo-romersk villa. Når du besøger dette sted, vil du bemærke, at dette er en gammel by, blandet med moderne præg fra den nye tidsalder. Kombinationen af nyt og gammelt giver de bedste betingelser for at få en fornemmelse af historien, men med et nutidigt præg. 

Hvis du stadig har mod på det, kan du også tilføje Tignieu-Jameyzie til listen over områder, du skal besøge. Området ligger 41 km vest for Lyon, og det er meget simpelt, med kun lidt over 2.000 indbyggere. Når du besøger Tignieu-Jameyzie, kan du se kirken Saint-Antoine, som er kendt for at være en af de ældste strukturer i hele regionen. 

Denne liste ville ikke have været komplet, hvis vi ikke nævnte Villefranche-sur-Saone. Kun 36,4 km nord for Lyon finder du dette område, som har en meget sund økonomi, der omfatter vinhandel, tekstiler, metallurgi og kemikalier. Byen er også stærkt involveret i sport og har sit eget fodboldhold, FC Villefranche. En fantastisk bygning, der vil fange din opmærksomhed, er kirken Notre-Dame des Marais. Opførelsen af kirken begyndte i slutningen af det 14. århundrede og tog næsten to århundreder at færdiggøre. 

Lufthavne

Der er flere lufthavne, der er tilgængelige for Lyon, og den største er Lyon-Saint Exupéry. Dette er Lyons internationale lufthavn og anses for at være den tredje største i Frankrig. Den ligger 20 km sydøst for Lyons centrum. Med tre terminaler betjener lufthavnen effektivt både lokale og internationale passagerer fra forskellige dele af verden. Skønt den tredje terminal er konverteret til grundlæggende facilitetsanvendelse. 

Du kan finde flere muligheder for biludlejning, så snart du ankommer til lufthavnens terminal. Nogle af disse lejemuligheder er Europ Car, Avis Cab og Thrifty. Folk besøger ofte Athen, Dublin, Moskva og Casablanca (Marokko) fra lufthavnen Lyon-Saint Exupéry. En anden populær lufthavn er Alpes – Isère. Denne lufthavn ligger kun 71 km fra Lyon-Saint Exupéry lufthavn og har i øjeblikket over 450.000 passagerer om året. 

Alpes – Isère Lufthavn har også flere biludlejningsfirmaer, som du kan leje biler fra. Mange af disse virksomheder ligger i lufthavnen, og nogle af disse inkluderer bl.a. Hertz og Sixt. Processen med at leje en bil er hurtig og nem, faktisk giver mange af dem besøgende mulighed for at leje online. Lufthavnen er ofte benyttet til sæsonbesøg i Guernsey, London og Bristol

Trafik

Generelt har Lyon et godt forbundet vejnet, hovedsageligt på grund af det faktum, at byen er et handelscentrum for forskellige industrier. Byen ligger lige i centrum af et tæt vejnet og ligger på knudepunktet for adskillige motorveje. For eksempel ruten, der forbinder A43 til Paris og ruten, der forbinder A6 til Marseille. Du kan også finde byen på ruten, der forbinder A47 til Genève og A6 til Grenoble. 

Generelt er hastighedsgrænsen i Lyon 70 km/t selv på motorveje. Dette var tidligere 90 km/t, men det blev skåret ned for at reducere udstødningsgasser fra biler og øge luftkvaliteten i Lyon. Ved at følge denne grænse, og følge de grundlæggende færdselsregler, skulle du ikke få nogle problemer. Det er ikke svært at køre i Lyon og sikkert ikke så anderledes, fra hvad du er vant til. 

Husk, at det er vigtigt, at du studerer trafikreglerne, inden du sætter dig bag rattet. Reglerne er ganske enkle; bilen, der kører op ad bakke, har prioritet over bilen, der kører ned ad bakke, en bus har prioritet over en lastbil, en gruppe biler har prioritet over en enkelt bil, og tunge lastbiler prioriteres over lette køretøjer. Når du kører rundt, er der flere parkeringsmuligheder til rådighed for dig, og nogle af dem er Parc Opéra ved Tolozan, Q-Park, Parking LPA og Parking Fosse aux Ours.