Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lyon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lyon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lyon miniguide

Lyon

Biludlejning Lyon

Lyon ligger i det sydøstlige Frankrig – regionen Rhône-Alpes – og hører til ministeriet Rhône.Lyon er placeret langs løbet af floderne Rhône og Saône, og landet 3 største by med 472.300 indbyggere (2006). Hvis du medtager hovedstadsområdet, stigende befolkning til 1,4 mio.

Byen er kendt for sin historiske og arkitektoniske vartegn, og dele af den gamle by “Vieux Lyon” er opført på UNESCO’s World Heritage List. Der er mange bygninger fra middelalderen.

Lyon har mere end 20 forskellige museer. Nogle af de mest populære er “Musée des Arts Decoratifs” – hvor du kan se møbler og kunstgenstande fra 1600 – og 1700’s og “Musée des Beaux-Arts” – Art Museum med en stor samling af malerier og skulpturer fra 1300 til midten af 1900-tallet. Det er beliggende i en tidligere kloster dating fra 1660’s.

En af de største turistattraktioner i byen er den hvide basilika “Notre Dame de Fourvière”, bygget i perioden 1872 – 1894, som er beliggende på en bakke i byen. Nær Basilica er det romerske ruiner med resterne af det gamle teater og gallo-romerske Museum.

Lyon har sin egen lufthavn, Aéroport – Saint – Exupéry, ligger 25 km øst for centrum.

Dansk