Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brest Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brest Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brest Lufthavn miniguide

Brest Lufthavn
Biludlejning Brest Lufthavn

Brest Bretagne Airport (BES) ligger 10,2 km nordøst for Brest .Der er busser mellem lufthavnen og Brest, men da de flyvninger er hyppige taxi kan være et godt alternativ. Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt er til stede i lufthavnen og tilbyder biludlejning.

Efter fire års byggeri blev Brest Bretagne Airport i 2007 klar til at modtage 1.400 tusind passagerer årligt. Omkring otte luftfartsselskaber, som beflyver lufthavnen, er det vigtigste luftfartsselskab Air France. Det virker først og fremmest for indenrigsflyvninger, er det eneste regulære internationale flyvninger til Storbritannien .Der er flere charterflyvninger fra Brest Bretagne Airport. Det eneste charter ruter, der går hele året er til Palma, mens for eksempel Spanien er den eneste turné i sommeren, og Tenerife om vinteren.

Brest Bretagne Airport har trådløst internet og ATM. Den har fire butikker og tre restauranter. Lufthavnen tilbyder en særlig service for børn, der rejser alene.