Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brest Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brest Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brest Lufthavn miniguide

Brest Lufthavn

Biludlejning Brest Lufthavn

Brest Bretagne Airport (BES) ligger 10,2 km nordøst for Brest .Der er busser mellem lufthavnen og Brest, men da de flyvninger er hyppige taxi kan være et godt alternativ. Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt er til stede i lufthavnen og tilbyder biludlejning.

Efter fire års byggeri blev Brest Bretagne Airport i 2007 klar til at modtage 1.400 tusind passagerer årligt. Omkring otte luftfartsselskaber, som beflyver lufthavnen, er det vigtigste luftfartsselskab Air France. Det virker først og fremmest for indenrigsflyvninger, er det eneste regulære internationale flyvninger til Storbritannien .Der er flere charterflyvninger fra Brest Bretagne Airport. Det eneste charter ruter, der går hele året er til Palma, mens for eksempel Spanien er den eneste turné i sommeren, og Tenerife om vinteren.

Brest Bretagne Airport har trådløst internet og ATM. Den har fire butikker og tre restauranter. Lufthavnen tilbyder en særlig service for børn, der rejser alene.

Dansk