Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brest miniguide

Brest

Biludlejning Brest

Brest ligger i den nordvestlige del af Frankrig – i Bretagne.Byen hører til ministeriet Finestere og har 144.548 indbyggere (2006). Lige siden 1600-tallet, har der været en militær flådebase her. I dag er det drives af NATO. Brest er også en vigtig handels-og industriby.

Blandt byens attraktioner. Pont de Recouvrance – en lodret hevebro Penfeld over floden, bygget i 1854 Den forbinder de store kulturelle Rue de Siam med distriktet Quart Tier Recouvrance. Andre populære attraktioner i Brest er også middelalderlige bygninger Le Château de Brest og Tour Tanguy. De to monumenter beliggende overfor hinanden på hver sin side af floden Penfeld – og begge huser historiske museum afdelinger.

Ellers er byen også en række andre turistattraktioner at byde på: Den maritime oplevelse Océanopolis Center, Botanisk Have Conservatoire Botanique National de Brest og museum “Musée des Beaux-Art”.
Der er flere områder i nærheden af byen med fine strande, friste både lokale og turister. Også spændende huler og granit klipper, der er her, og som supplement til svømning, vi også aktiviteter såsom sejlads og fiskeri.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Brest Bretagne , som ligger lige uden for byen.

Dansk