Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brest miniguide

Brest
Biludlejning Brest

Brest ligger i den nordvestlige del af Frankrig – i Bretagne.Byen hører til ministeriet Finestere og har 144.548 indbyggere (2006). Lige siden 1600-tallet, har der været en militær flådebase her. I dag er det drives af NATO. Brest er også en vigtig handels-og industriby.

Blandt byens attraktioner. Pont de Recouvrance – en lodret hevebro Penfeld over floden, bygget i 1854 Den forbinder de store kulturelle Rue de Siam med distriktet Quart Tier Recouvrance. Andre populære attraktioner i Brest er også middelalderlige bygninger Le Château de Brest og Tour Tanguy. De to monumenter beliggende overfor hinanden på hver sin side af floden Penfeld – og begge huser historiske museum afdelinger.

Ellers er byen også en række andre turistattraktioner at byde på: Den maritime oplevelse Océanopolis Center, Botanisk Have Conservatoire Botanique National de Brest og museum “Musée des Beaux-Art”.
Der er flere områder i nærheden af byen med fine strande, friste både lokale og turister. Også spændende huler og granit klipper, der er her, og som supplement til svømning, vi også aktiviteter såsom sejlads og fiskeri.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Brest Bretagne, som ligger lige uden for byen.