Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Boulogne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boulogne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boulogne miniguide

Billeje Boulogne
Biludlejning Boulogne

Boulogne-sur-Mer er beliggende i det nordvestlige Frankrig på den engelske Kanal.Boulogne-sur-Mer ligger 30 km sydvest for Calais, og har færgeforbindelser til England Dover. Det ligger i Nord-Pas-de-Calais, og er en af Frankrigs vigtigste fiskerihavne, samt en betydelig havneby. Vi lever ca. 45.000 indbyggere, 93.000 af forstæder.

I romertiden var byen en vigtig passage sted på Britannia, også kendt som Gesoriacum, senere som Bononia. Kejser Claudius brugte byen som base, når han invaderede Storbritannien i 43 år Byen tilhørte Bourgogne fra 1419 til 1977, og senere fransk. Under Første Verdenskrig blev byen den vigtigste levering port for de britiske tropper i Frankrig. Under besættelsen fra 1940 til 1944 blev byen udsat for hundredvis af luftangreb, som var særlig hårdt ud af de nyere forstæder. Byens ældste kvarter, Haute Ville, omgivet af mure fra 1200-tallet. Den nyere del af byen, Basse Ville, der ligger på havnen.

Lille lufthavn ligger omkring 105 km fra centrum af Boulogne-sur-Mer.