Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Boulogne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boulogne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boulogne miniguide

Billeje Boulogne

Biludlejning Boulogne

Boulogne-sur-Mer er beliggende i det nordvestlige Frankrig på den engelske Kanal.Boulogne-sur-Mer ligger 30 km sydvest for Calais, og har færgeforbindelser til England Dover. Det ligger i Nord-Pas-de-Calais, og er en af Frankrigs vigtigste fiskerihavne, samt en betydelig havneby. Vi lever ca. 45.000 indbyggere, 93.000 af forstæder.

I romertiden var byen en vigtig passage sted på Britannia, også kendt som Gesoriacum, senere som Bononia. Kejser Claudius brugte byen som base, når han invaderede Storbritannien i 43 år Byen tilhørte Bourgogne fra 1419 til 1977, og senere fransk. Under Første Verdenskrig blev byen den vigtigste levering port for de britiske tropper i Frankrig. Under besættelsen fra 1940 til 1944 blev byen udsat for hundredvis af luftangreb, som var særlig hårdt ud af de nyere forstæder. Byens ældste kvarter, Haute Ville, omgivet af mure fra 1200-tallet. Den nyere del af byen, Basse Ville, der ligger på havnen.

Lille lufthavn ligger omkring 105 km fra centrum af Boulogne-sur-Mer.

Dansk