Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lille

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lille inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lille miniguide

Lille
Biludlejning Lille

Lille ligger i det nordlige Frankrig på Deûle floden.Byen er hovedstad i Nord-Pas-de-Calais region. Det ligger nær grænsen til Belgien .Little tiltrådte Pocket i 2002, og den samlede befolkning er ca. 1,7 millioner mennesker. Little var midpunktet for den franske industri i det 19. århundrede på grund af den store kål indskud i nærheden.Little gjorde ikke vinde bud til at være vært i 2004 Lege i XXVIII olympiade. Little er kendt studerende med mere end 150.000 studerende.