Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lille

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lille inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lille miniguide

Lille

Biludlejning Lille

Lille ligger i det nordlige Frankrig på Deûle floden.Byen er hovedstad i Nord-Pas-de-Calais region. Det ligger nær grænsen til Belgien .Little tiltrådte Pocket i 2002, og den samlede befolkning er ca. 1,7 millioner mennesker. Little var midpunktet for den franske industri i det 19. århundrede på grund af den store kål indskud i nærheden.Little gjorde ikke vinde bud til at være vært i 2004 Lege i XXVIII olympiade. Little er kendt studerende med mere end 150.000 studerende.

Dansk