Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Laon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Laon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Laon miniguide

Billeje Laon
Biludlejning Laon

Laon er en by 45 km nordvest for Reims og 200 kilometer nordøst for Paris .Laon er hovedstaden i ministeriet for Aisne, i Picardie regionen. Ca. 26.000 mennesker lever i kommercielle Laon.

Laon ligger på en strategisk højde i Paris-bækkenet og var befæstet allerede i romertiden, hvor byen gik under navnet Laudunum. Laon fik kongelige residens på 900’s.Blandt byens vigtigste bygninger, finder vi den smukke Notre Dame katedralen, som blev påbegyndt i 1155 Det bør være en af Frankrigs fineste gotiske katedraler. I Laon er også Saint-Martin kirke blev bygget i 1100-1300’s, den ottekantede tempel herre kapel fra 1100-tallet, som nu huser en kunst museum, og en bispegård fra 1100-tallet, der tjener som retfærdighed slottet. Laon har en automatisk tovbane, Poma 2000, som forbinder den øverste byen med det historiske centrum, med den nederste del af Laon.

Den nærmeste lufthavn er Reims-Champagne, 42 km fra Laon centrum.