Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Laon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Laon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Laon miniguide

Billeje Laon

Biludlejning Laon

Laon er en by 45 km nordvest for Reims og 200 kilometer nordøst for Paris .Laon er hovedstaden i ministeriet for Aisne, i Picardie regionen. Ca. 26.000 mennesker lever i kommercielle Laon.

Laon ligger på en strategisk højde i Paris-bækkenet og var befæstet allerede i romertiden, hvor byen gik under navnet Laudunum. Laon fik kongelige residens på 900’s.Blandt byens vigtigste bygninger, finder vi den smukke Notre Dame katedralen, som blev påbegyndt i 1155 Det bør være en af Frankrigs fineste gotiske katedraler. I Laon er også Saint-Martin kirke blev bygget i 1100-1300’s, den ottekantede tempel herre kapel fra 1100-tallet, som nu huser en kunst museum, og en bispegård fra 1100-tallet, der tjener som retfærdighed slottet. Laon har en automatisk tovbane, Poma 2000, som forbinder den øverste byen med det historiske centrum, med den nederste del af Laon.

Den nærmeste lufthavn er Reims-Champagne, 42 km fra Laon centrum.

Dansk