Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Le Havre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Le Havre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Le Havre miniguide

Le Havre

Biludlejning Le Havre

Le Havre ligger i Normandiet i Frankrig , hvor floden Seinen flyder ind i Den Engelske Kanal.Administrative tilhører byen, der har knap 200.000 indbyggere, departementet Seine-Maritime i regionen Haute-Normandie. I 1800-tallet var det kendt som en afgang havn for franske emigranter, som var til at gå med dampskib til Amerika.

Der er lidt gammel arkitektur Le Havre, som er fordi byen var stærkt ødelagt under de allieredes invasion i Normandiet i slutningen af de 2 World War II. Hele byen blev derefter genopbygget i modernistisk stil efter tegninger af arkitekt Auguste Perret – og er i dag en UNESCO World Heritage List.

Blandt de få overlevende historiske bygninger i byen er der flere kirker – herunder Cathédrale Notre-Dame du Havre fra 1500-tallet. Ellers flere interessante museer omfatter for eksempel. Musée des Beaux-Arts André Malreaux (moderne kunst) og Musée du Vieux Havre (hvilke dokumenter byens gamle historie).

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Le Havre-Octeville, som ligger ca. 9 km nord for byen.

Dansk