Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Le Havre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Le Havre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Le Havre miniguide

Le Havre
Biludlejning Le Havre

Le Havre ligger i Normandiet i Frankrig, hvor floden Seinen flyder ind i Den Engelske Kanal.Administrative tilhører byen, der har knap 200.000 indbyggere, departementet Seine-Maritime i regionen Haute-Normandie. I 1800-tallet var det kendt som en afgang havn for franske emigranter, som var til at gå med dampskib til Amerika.

Der er lidt gammel arkitektur Le Havre, som er fordi byen var stærkt ødelagt under de allieredes invasion i Normandiet i slutningen af de 2 World War II. Hele byen blev derefter genopbygget i modernistisk stil efter tegninger af arkitekt Auguste Perret – og er i dag en UNESCO World Heritage List.

Blandt de få overlevende historiske bygninger i byen er der flere kirker – herunder Cathédrale Notre-Dame du Havre fra 1500-tallet. Ellers flere interessante museer omfatter for eksempel. Musée des Beaux-Arts André Malreaux (moderne kunst) og Musée du Vieux Havre (hvilke dokumenter byens gamle historie).

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Le Havre-Octeville, som ligger ca. 9 km nord for byen.