Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Grenoble

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grenoble inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grenoble miniguide

Grenoble
Biludlejning Grenoble

Grenoble – i sydøst Frankrig, ved foden af Alperne i regionen Rhône-Alpes – er den største by i departementet (amtet) Isère.Grenoble har omkring 160.000 indbyggere og er beliggende i en dal mellem høje bjerge – floden Isère.

Grenoble har mange attraktioner og seværdigheder, herunder gamle bydel med Notre Dame kirken fra 1100 – 1200’s og Palace of Justice fra 1400-tallet. Desuden naturlige byens historie museum er et besøg værd, og Musée de Grenoble – som indeholder en rig samling af malerier og skulpturer fra 1200-tallet til i dag. Udstillingen viser værker af Gaugin, Matisse og Picasso. Museet har også en stor og smuk skulptur park.

Fra downtown kan du tage svævebanen op til Fort de la Bastille (475 m) – en middelalderlig fæstning, hvor du har panoramaudsigt over byen.

Grenoble er også en moderne by med gode indkøbsmuligheder og masser af natteliv, og det havde en hurtig udvikling som turist efter Vinter-OL blev afholdt her i 1968.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport International de Grenoble Isère, som ligger 40 km nordvest for centrum.