Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Grenoble

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grenoble inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grenoble miniguide

Grenoble

Biludlejning Grenoble

Grenoble – i sydøst Frankrig , ved foden af Alperne i regionen Rhône-Alpes – er den største by i departementet (amtet) Isère.Grenoble har omkring 160.000 indbyggere og er beliggende i en dal mellem høje bjerge – floden Isère.

Grenoble har mange attraktioner og seværdigheder, herunder gamle bydel med Notre Dame kirken fra 1100 – 1200’s og Palace of Justice fra 1400-tallet. Desuden naturlige byens historie museum er et besøg værd, og Musée de Grenoble – som indeholder en rig samling af malerier og skulpturer fra 1200-tallet til i dag. Udstillingen viser værker af Gaugin, Matisse og Picasso. Museet har også en stor og smuk skulptur park.

Fra downtown kan du tage svævebanen op til Fort de la Bastille (475 m) – en middelalderlig fæstning, hvor du har panoramaudsigt over byen.

Grenoble er også en moderne by med gode indkøbsmuligheder og masser af natteliv, og det havde en hurtig udvikling som turist efter Vinter-OL blev afholdt her i 1968.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport International de Grenoble Isère, som ligger 40 km nordvest for centrum.

Dansk