Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mâcon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mâcon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mâcon miniguide

Billeje Mâcon

Biludlejning Mâcon

Mâcon er en by i det sydøstlige Frankrig i Bourgogne.Mâcon er hovedstaden i ministeriet for Saône-et-Loire. Det ligger 68 km nord for Lyon, floden Saône bredder. Der er ca. 36.000 menneskerher.

Byens historie går tilbage til 200 f.Kr. Kr. når gamle Matisco var en af eduernes største byer. Det var grænsen mellem den romerske og franske herredømme fra 843 til 1.600. I middelalderen var hovedstaden i amtet Mâcon Mâconnais. Byen kom under fransk styre i 1228. Mâcon ligger midt i den verdensberømte vinområde, Bourgogne. Her er den årlige vinmarkedet.Byen har seværdigheder såsom Descombin Art Studio, Hotel-Dieu Apothecary, et apotek fra 1761 til 1800’s opgørelse, resterne af St. Vincent Cathedral fra 600’s med to tårne, og Ursulines museum, der nu huser et arkæologisk museum.Sidstnævnte har fungeret som skoler og fængsler. Byen har også flere eksempler på romansk kunst, sy-la Mâconnais, en kirke. I Mâcon, kan besøgende gå en tur i ballon eller klatre.

Lyon Saint-Exupéry lufthavn er den nærmeste lufthavn.

Dansk