Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mâcon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mâcon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mâcon miniguide

Billeje Mâcon
Biludlejning Mâcon

Mâcon er en by i det sydøstlige Frankrig i Bourgogne.Mâcon er hovedstaden i ministeriet for Saône-et-Loire. Det ligger 68 km nord for Lyon, floden Saône bredder. Der er ca. 36.000 menneskerher.

Byens historie går tilbage til 200 f.Kr. Kr. når gamle Matisco var en af eduernes største byer. Det var grænsen mellem den romerske og franske herredømme fra 843 til 1.600. I middelalderen var hovedstaden i amtet Mâcon Mâconnais. Byen kom under fransk styre i 1228. Mâcon ligger midt i den verdensberømte vinområde, Bourgogne. Her er den årlige vinmarkedet.Byen har seværdigheder såsom Descombin Art Studio, Hotel-Dieu Apothecary, et apotek fra 1761 til 1800’s opgørelse, resterne af St. Vincent Cathedral fra 600’s med to tårne, og Ursulines museum, der nu huser et arkæologisk museum.Sidstnævnte har fungeret som skoler og fængsler. Byen har også flere eksempler på romansk kunst, sy-la Mâconnais, en kirke. I Mâcon, kan besøgende gå en tur i ballon eller klatre.

Lyon Saint-Exupéry lufthavn er den nærmeste lufthavn.