Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pertuis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pertuis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pertuis miniguide

Billeje Pertuis
Biludlejning Pertuis

Pertuis er en by syd for Frankrig, 20 km nord for Aix-en-Provence.Det er beliggende i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur regionen, og er hovedstad i Vaucleuse ministerium.Vi lever ca. 19.000 indbyggere.

Pertuis har eksisteret siden 981, mens der i 1200-tallet blev bygget en borg her. Pertuis er en lille by med gode indkøbsmuligheder og et traditionelt center med smalle gader og mange springvand fra 1600-1900’s. Byen har rester fra middelalderen: et ur tårn fra 1300, dele af en 1400’s festningsmur og resterne af en 1.600-tallet slottet. Her turistinformation. Besøgende kan omfatte cyklus, svømme eller gå på vandreture i Durance-dalen. Pertuis er torvedag på fredag, og i begyndelsen af juni i byen værter blomsten parade, Corso Fleuri. I marts 7 Dato arrangeret af provenco, en provencalsk fest. Pertuis er en god base for dagsture til Avignon, Marseille og Aix-en-Provence. Pertuis ligger i Rhone-dalen og Côtes de Luberon vine.

Marseille-Provence lufthavn er ca. 38 km syd for Pertuis.