Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pertuis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pertuis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pertuis miniguide

Billeje Pertuis

Biludlejning Pertuis

Pertuis er en by syd for Frankrig , 20 km nord for Aix-en-Provence.Det er beliggende i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur regionen, og er hovedstad i Vaucleuse ministerium.Vi lever ca. 19.000 indbyggere.

Pertuis har eksisteret siden 981, mens der i 1200-tallet blev bygget en borg her. Pertuis er en lille by med gode indkøbsmuligheder og et traditionelt center med smalle gader og mange springvand fra 1600-1900’s. Byen har rester fra middelalderen: et ur tårn fra 1300, dele af en 1400’s festningsmur og resterne af en 1.600-tallet slottet. Her turistinformation. Besøgende kan omfatte cyklus, svømme eller gå på vandreture i Durance-dalen. Pertuis er torvedag på fredag, og i begyndelsen af juni i byen værter blomsten parade, Corso Fleuri. I marts 7 Dato arrangeret af provenco, en provencalsk fest. Pertuis er en god base for dagsture til Avignon, Marseille og Aix-en-Provence. Pertuis ligger i Rhone-dalen og Côtes de Luberon vine.

Marseille-Provence lufthavn er ca. 38 km syd for Pertuis.

Dansk