Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lorient

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lorient inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lorient miniguide

Billeje Lorient
Biludlejning Lorient

Lorient er beliggende i det nordlige Frankrig, ca. 135 km sydøst for Brest.Lorient er beliggende i departementet Morbihan i Bretagne, på floden Scorff i Atlanterhavet. Ca.59.000 mennesker lever i byen, der er Brittany’s fjerde største by og en af Frankrigs vigtigste fiskerihavne.

Lorient blev grundlagt i 1666 af købmænd, som handlede med Indien. Byen var en vigtig havn by i kolonitiden. Under Anden Verdenskrig var den tyske ubåd base, og flere bombninger ødelagde byen næsten helt. I Lorient er Musée de la Compagnie des Indes dækker kolonitiden. Besøgende kan også gå på bådture, eller gå ud til Île de Groix. I sommeren byen vært for et internationalt Celtic festival, festival interceltique de Lorient, med Celtic, klassisk, folkemusik, jazz og rock musik, og som omfatter malere, forfattere og billedhuggere, såsom Lorient byder på aktiviteter såsom kajaksejlads, faldskærmsudspring og sejlads for at nævne nogle få.

Den nærmeste lufthavn er Lorient South Brittany på Lann Bihaoue.