Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lorient

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lorient inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lorient miniguide

Billeje Lorient

Biludlejning Lorient

Lorient er beliggende i det nordlige Frankrig , ca. 135 km sydøst for Brest.Lorient er beliggende i departementet Morbihan i Bretagne, på floden Scorff i Atlanterhavet. Ca.59.000 mennesker lever i byen, der er Brittany’s fjerde største by og en af Frankrigs vigtigste fiskerihavne.

Lorient blev grundlagt i 1666 af købmænd, som handlede med Indien. Byen var en vigtig havn by i kolonitiden. Under Anden Verdenskrig var den tyske ubåd base, og flere bombninger ødelagde byen næsten helt. I Lorient er Musée de la Compagnie des Indes dækker kolonitiden. Besøgende kan også gå på bådture, eller gå ud til Île de Groix. I sommeren byen vært for et internationalt Celtic festival, festival interceltique de Lorient, med Celtic, klassisk, folkemusik, jazz og rock musik, og som omfatter malere, forfattere og billedhuggere, såsom Lorient byder på aktiviteter såsom kajaksejlads, faldskærmsudspring og sejlads for at nævne nogle få.

Den nærmeste lufthavn er Lorient South Brittany på Lann Bihaoue.

Dansk