Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bergerac

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergerac inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergerac miniguide

Billeje Bergerac
Biludlejning Bergerac

Bergerac er en by i det sydlige Frankrig, 85 km øst for Bordeaux .Det er beliggende i departementet Dordogne og har ca. 28.000 indbyggere.

Der er flere historiske steder i nærheden af byen. Lige udenfor slottet er Bergerac Chateau de Tiregand midt i en vinmark. Huset stammer fra 1800-tallet og har en dejlig park område.

Bergerac var en af de huguenotter større byer, og gik tilbage efter krigene i 1500 – og 1600’s. Det har været handel med vin, kastanjer, trøfler og tobak. Bergerac har en vinmuseum, Maison du Vin, der blev oprettet i 1600-tallet. Her kan besøgende lære mere om de 13 regionale vine. Costi Museum huser værker af billedhuggeren Constantin Costi Papachristpoulos. Det er også en tobaksvare museum i Bergerac. Den har fire hovedtemaer: opdagelsen af tobak, tobak social historie, tobak og kunst, og tobak kunst. Det bør også have en stor samling af tobak.

Den nærmeste lufthavn er Roumanière Airport, der ligger fire kilometer uden for centrum af Bergerac.