Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergerac

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergerac inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergerac miniguide

Billeje Bergerac

Biludlejning Bergerac

Bergerac er en by i det sydlige Frankrig , 85 km øst for Bordeaux .Det er beliggende i departementet Dordogne og har ca. 28.000 indbyggere.

Der er flere historiske steder i nærheden af byen. Lige udenfor slottet er Bergerac Chateau de Tiregand midt i en vinmark. Huset stammer fra 1800-tallet og har en dejlig park område.

Bergerac var en af de huguenotter større byer, og gik tilbage efter krigene i 1500 – og 1600’s. Det har været handel med vin, kastanjer, trøfler og tobak. Bergerac har en vinmuseum, Maison du Vin, der blev oprettet i 1600-tallet. Her kan besøgende lære mere om de 13 regionale vine. Costi Museum huser værker af billedhuggeren Constantin Costi Papachristpoulos. Det er også en tobaksvare museum i Bergerac. Den har fire hovedtemaer: opdagelsen af tobak, tobak social historie, tobak og kunst, og tobak kunst. Det bør også have en stor samling af tobak.

Den nærmeste lufthavn er Roumanière Airport, der ligger fire kilometer uden for centrum af Bergerac.

Dansk