Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bordeaux

Når feriesæsonen starter, er der intet mere spændende end at tage på ferie med familie og venner. Uanset hvor du skal hen, har du sandsynligvis mulighed for at leje bil for at lette transporten. Hvis du er heldig at være i Bordeaux, får du masser af overkommelige biludlejningsmuligheder. Den bedste grund til at mange mennesker kan lide at besøge denne havneby er, at den tilbyder forskellige sjove udflugter. 

Bordeaux guide

Bordeaux

Biludlejning Bordeaux

Bordeaux er en havneby, der er beliggende i det sydvestlige Frankrig. I 2019 er dens omtrentlige befolkningstal på 257,804. Sammen med dens satellitbyer og forstæder udgør de centrummet af Bordeaux Métropole. Ligesom Marseille, Paris, Lyon, Lille og Toulouse er Bordeaux en stor by og en stor turistattraktion. Den er hovedstaden i Nouvelle-Aquitaine-regionen; dens indbyggere er kendt som Bordelais og Bordelaises. Der er et stort antal vinfremstillere i denne by. Vinen er berømt verden over for sin gode smag og dejlige farve. Større byer nær Bordeaux inkluderer den franske by Toulouse samt San Sebastian og Bilbao i Spanien. 

Dette er en af de byer, hvor en årlig vinmesse afholdes. Navnet på denne messe er Vinexpo. Det menes, at Bordeaux genererer næsten 14 mia. pund i indtægter hvert år ved at sælge vin over hele verden. Den historiske del af denne by er opført som et UNESCO verdensarvsted, da det betragtes som et arkitektonisk ensemble fra det 19. århundrede. Ligesom Paris har Bordeaux forskellige bevarede historiske bygninger, der tiltrækker et stort antal turister fra forskellige dele af verden som USA, Canada og Asien. 

  • Bordeaux er en af de mest folkerige byer i Frankrig. 
  • Den er berømt for både vin og mad. 

Byens kajer er blevet en stor attraktion på deres egen måde. De har århundreder gamle facader på den ene side, og floden Garonne er på den anden side. Disse kajer betragtes som et aktiv i Bordeaux. Du kan nyde jogging, cykling og ridning her. Hvis du ikke kan lide nogen af disse aktiviteter, kan du tage til en nærliggende butik, café, legeplads eller park og more dig. Folk tager ofte sejlture på Garonne for nøje at udforske byens skønhed og tilbringe kvalitetstid med deres venner og familier. 

Et par steder i denne region er kendt for at tilbyde forskellige ture til dem, der er interesseret i vinbesøg, chateaux og madsmagning. Som en entusiast kan du måske tage Route des Vins de Bordeaux for at lære mere om steder som Haut-Médoc, Pauillac, Margaux og Saint-Estèphe. Desuden giver denne by dig mulighed for at udforske verdens største reflekterende pool. Navnet på denne pool er Place de la Bourse. Denne reflekterende pool tiltrækker et betydeligt antal besøgende hver sommer. I nattetimerne reflekterer dens vand lyset i byen som et spejl. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Hvis du er ny i Bordeaux, vil du måske gerne udforske et sted med historisk betydning. Saint Andrews katedral ligger 2,3 km væk fra Bordeaux centrum, og det tager 14 minutter at komme dertil med en lejebil. Det var engang en del af pilgrimsrejsen Route of Saint James. Alle pilgrimmene rejste til Spanien for år tilbage. Nu er denne katedral blevet et turistområde. Det har en dejlig facade med skulpturer af himmelfarten, Kristus i majestæt og den sidste nadver. 

Grand Théâtre er Place de la Comédies mesterværk. Du kan komme dertil ved at leje en bil til overkommelige priser. Dette teater ligger tæt på nogle af de smukkeste og mest emblematiske bygninger i byen. Den omtrentlige afstand mellem Gare de Bordeaux-Saint-Jean og Grand Théâtre er 2 km. Du kan komme dertil på 10 til 15 minutter. Denne bygnings stil er nyklassicisme. Et par statuer findes her. Disse repræsenterer gudinderne Venus, Minerva og Juno. Du kan nyde en forestilling fra National Ballet of Bordeaux. 

Basilikaen St. Michael er en anden vigtig attraktion i byen. Du kan komme dertil på cirka 15 minutter med en lejebil. Den ligger 305 meter fra Pont de Pierre. Den blev grundlagt i det 14. århundrede og ligger i hjertet af Saint-Michel kvarteret. Glasmalerierne blev fuldstændigt ødelagt i 1940. Der ligger et klokketårn der, som er over 110 meter højt. Du kan besøge dette tårn fra april til oktober. 

Museum for Beaux-Arts er beliggende i en offentlig park kaldet Jardin de la Mairie. Museet giver indsigt i europæisk og amerikansk kunsthistorie. Det har en stor samling kunst, der strækker sig fra det 16. til det 19. århundrede. De mest fremtrædende værker er af Veronese, Titian, Rodin, Rubens, Renoir og Delacroix. Alle malerier er tematisk organiseret og grupperet efter land og æra, såsom de hollandske malerier fra det 17. århundrede. Det ligger 627 meter fra Le Boutique Hotel. 

Lufthavne

Bordeaux–Mérignac lufthavn er en international lufthavn i Bordeaux, og ligger kun 12 kilometer væk fra byens centrum. Den ligger i den sydvestlige del af Frankrig. Lufthavnen har primært fly til storby- og fritidsdestinationer i Europa og Nordafrika, der fungerer som base for flyselskaberne Ryanair, Volotea og EasyJet. Virksomheder som AutoEurope, EuropCar, Avis, Kayak, AceRentACar og DiscoverCars leverer deres udlejningsservicer her. Nogle af de mest populære flyrejser, der afgår fra Bordeaux–Mérignac lufthavn , er ruter til Paris, Lyon og Amsterdam. 

Bergerac Dordogne Périgord lufthavn ligger 95 km væk fra Bordeaux. Den kaldes ofte Bergerac-Roumanière lufthavn. Virksomheder som Rentalcars og Sixt tilbyder deres udlejningsservicer her. En af de bedste ting er, at du kan leje en bil ved at besøge begge selskabers officielle websites. I gennemsnit kan en bil lejes til 210 kr. pr. rejse eller mere afhængigt af beliggenheden. 

Agen La Garenne lufthavn ligger i La Passage. Denne lufthavn ligger 127 km væk fra Bordeaux. Både lokale og internationale flyvninger kan tages fra denne lufthavn. De bedste udbydere af lejebiler er Agen og VIP Cars. Agen er mere berømt end VIP Cars, og deres biler kan lejes for at komme ud til hvilken som helst del af Frankrig. Denne lufthavn ligger i den sydvestlige del af Agen, og det tager dig ikke mere end 20 minutter at komme dertil. 

Trafik

Ligesom andre store byer i Frankrig er Bordeaux et sted, hvor det ikke er tilladt at køre under påvirkning af alkohol eller narkotika. Vejenes tilstand er meget god, men der er visse trafikregler, som alle skal følge. For eksempel er den lovlige alkoholpromille 0,5%. Du skal huske, at myndighederne kan stoppe en fører til enhver tid, uden nogen advarsel. 

Vinture er blandt de bedste attraktioner i denne by, men det er vigtigt at huske de konsekvenser, du kan løbe ind i, hvis hastigheden på din bil stiger over 80 km/t. Derudover må føreren ikke drikke alkohol. En dom for spritkørsel i denne by vil medføre store bøder, og din lejebil kan også blive inddraget. Så du skal være meget forsigtig. 

Byen har fire forskellige parkeringszoner: Rød zone, orange zone, grøn zone og sort zone. Husk, at det er ulovligt at have et headset på, mens du kører. Det betyder, at føreren kan arresteres og idømmes en bøde, hvis det viser sig, at føreren snakker i telefon og bærer headset. Paris og Bordeaux har indført en Low Emission Zone for at forbedre luftkvaliteten. Du bør læse mere om dette, inden du planlægger en tur. Den vigtigste trafikregel er, at alle skal medbringe pas, V5C-certifikat og forsikringsdokumenter med sig. 

Dansk