Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bordeaux

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bordeaux inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bordeaux miniguide

Bordeaux

Biludlejning Bordeaux

Bordeaux, med sine 230.000 indbyggere (næsten 1 million, hvis forstæder er inkluderet), Frankrig 4 største by, og 5 største storbyområde. Det er hovedstaden i både ministeriet og i Gironde regionen Aquitaine. Dens placering ved udmundingen af Gironde, som er en sammensmeltning af floderne Garonne og Dordogne, Bordeaux har gjort den vigtigste havneby på den franske atlanterhavskyst.

Byens historie går tilbage til omkring 300’s f.Kr. Og til middelalderen var det successivt under Celtic (galliske), Roman, frankiske og arabiske dominans. 800-Byen blev erobret af vikingerne – og i perioden 1154-1453 var den britiske der herskede der.

Bordeaux er mest kendt for sine fremragende vine, men byen har også en række attraktioner at byde på. Blandt disse er den Cathédrale Saint-André fra 1096 og Grand Théatre 1780 og blandt de forreste. Nævnes skal også kunstmuseer, Musée des Beaux-Arts og Musée d’Art Contemporaire. Og selvfølgelig byen vinen også har sin egen vinmuseum – Vinorama.

Nærmeste lufthavn, Aéroport Bordeaux , er ca. 11 km vest for byen

Dansk