Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bordeaux Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bordeaux Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bordeaux Lufthavn miniguide

Bordeaux Lufthavn
Biludlejning Bordeaux Lufthavn

Bordeaux Airport (BOD) ligger 12 km fra Bordeaux .En bus, der kører hver 45 minut kører mellem lufthavnen og Bordeaux. Det er blevet offentlige transport, og der er derfor tale om at skabe sporvogn forbindelse. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen: ADA, Avis, quote og Sixt.

I 2008 passagerer besøger 3.519.000 Bordeaux Lufthavn, og det er de 6 største lufthavn i Frankrig .Mere end 20 luftfartsselskaber, to sale, tredjedel hal C er planlagt færdig i 2010. Lufthavnens historie går tilbage til 1917, da lufthavnen blev bygget til militære formål.

Bordeaux Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Der er flere hoteller i nærheden, herunder Mercure Bordeaux Bordeaux Aeroport. Disse er alle møde-og konferencelokaler.