Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bordeaux Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bordeaux Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bordeaux Lufthavn miniguide

Bordeaux Lufthavn

Biludlejning Bordeaux Lufthavn

Bordeaux Airport (BOD) ligger 12 km fra Bordeaux .En bus, der kører hver 45 minut kører mellem lufthavnen og Bordeaux. Det er blevet offentlige transport, og der er derfor tale om at skabe sporvogn forbindelse. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen: ADA, Avis, quote og Sixt.

I 2008 passagerer besøger 3.519.000 Bordeaux Lufthavn, og det er de 6 største lufthavn i Frankrig .Mere end 20 luftfartsselskaber, to sale, tredjedel hal C er planlagt færdig i 2010. Lufthavnens historie går tilbage til 1917, da lufthavnen blev bygget til militære formål.

Bordeaux Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Der er flere hoteller i nærheden, herunder Mercure Bordeaux Bordeaux Aeroport. Disse er alle møde-og konferencelokaler.

Dansk