Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nîmes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nîmes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nîmes miniguide

Nîmes

Biludlejning Nîmes

Nîmes – der har omkring 150.000 indbyggere – er den største by i departementet Gard, som er en del af regionen Languedoc-Roussillon. Det er beliggende ca. 125 km nordvest for Marseille – og det har en meget rig historie, der i stigende grad præger bybilledet.

Nogle af de attraktioner i Nimes består af velbevarede monumenter fra romertiden – f.eks. det elliptiske amfiteater Arènes de Nîmes fra det første århundrede f.Kr.Kr., I 2000 år gamle tempel Maison Carrée og akvædukten Pont du Gard (som er ca. 20 km nordøst for byen og er på UNESCO’s World Heritage listen).
Nimes har også også spændende, moderne arkitektur til at vise – ligesom Art Museum Carré d’Art (bygget i 1986, modsat templet Maison Carrée) og post-moderne boligkompleks Neamausus.

Nærmeste Lufthavn – Aéroport de Nîmes – handler om. 20 km nordøst for byen.

Dansk