Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nîmes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nîmes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nîmes miniguide

Nîmes
Biludlejning Nîmes

Nîmes – der har omkring 150.000 indbyggere – er den største by i departementet Gard, som er en del af regionen Languedoc-Roussillon. Det er beliggende ca. 125 km nordvest for Marseille – og det har en meget rig historie, der i stigende grad præger bybilledet.

Nogle af de attraktioner i Nimes består af velbevarede monumenter fra romertiden – f.eks. det elliptiske amfiteater Arènes de Nîmes fra det første århundrede f.Kr.Kr., I 2000 år gamle tempel Maison Carrée og akvædukten Pont du Gard (som er ca. 20 km nordøst for byen og er på UNESCO’s World Heritage listen).
Nimes har også også spændende, moderne arkitektur til at vise – ligesom Art Museum Carré d’Art (bygget i 1986, modsat templet Maison Carrée) og post-moderne boligkompleks Neamausus.

Nærmeste Lufthavn – Aéroport de Nîmes – handler om. 20 km nordøst for byen.