Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Besançon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Besançon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Besançon miniguide

Billeje Besançon

Biludlejning Besançon

Besançon er en by i det østlige Frankrig , øst for Dijon og vest for den schweiziske Basel .Besançon er hovedstaden i regionen Franche-Comté i departementet Doubs.Byen ved floden Doubs er ca. 135.000 indbyggere.

Besançon er måske bedst kendt som fødestedet for Les Misérables Victor Hugo’s far. Byen er centrum for den franske urindustrien. Byen blev kaldt i romertiden Vesontio. Byen var hovedstad sequanernes og tilhørte Bourgogne. Fra 1184 blev byen en selvstændig by i Franche-Comté. Besançon blev fransk i 1674. Besançon center er beliggende på en halvø, med moler og promenader langs flodbredderne. På en 118 meter høj klippe er en fæstning bygget i 1600-tallet. Besançon placering har givet byen og slottet af en strategisk beliggenhed. Her er nogle minder fra romertiden, herunder en triumfbue, amfiteater og viadukten. City har også en katedral, der blev påbegyndt i 300’s, der siden ombygget flere gange.

Pontarlier Lufthavn er 44 kilometer uden for Besançon og Dijon ligger 71 kilometer fra byen.

Dansk