Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Besançon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Besançon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Besançon miniguide

Billeje Besançon
Biludlejning Besançon

Besançon er en by i det østlige Frankrig, øst for Dijon og vest for den schweiziske Basel .Besançon er hovedstaden i regionen Franche-Comté i departementet Doubs.Byen ved floden Doubs er ca. 135.000 indbyggere.

Besançon er måske bedst kendt som fødestedet for Les Misérables Victor Hugo’s far. Byen er centrum for den franske urindustrien. Byen blev kaldt i romertiden Vesontio. Byen var hovedstad sequanernes og tilhørte Bourgogne. Fra 1184 blev byen en selvstændig by i Franche-Comté. Besançon blev fransk i 1674. Besançon center er beliggende på en halvø, med moler og promenader langs flodbredderne. På en 118 meter høj klippe er en fæstning bygget i 1600-tallet. Besançon placering har givet byen og slottet af en strategisk beliggenhed. Her er nogle minder fra romertiden, herunder en triumfbue, amfiteater og viadukten. City har også en katedral, der blev påbegyndt i 300’s, der siden ombygget flere gange.

Pontarlier Lufthavn er 44 kilometer uden for Besançon og Dijon ligger 71 kilometer fra byen.