Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dijon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dijon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dijon miniguide

Dijon

Biludlejning Dijon

I Frankrigs østlige del er Dijon, som er den vigtigste by i departementet Côte-d’Or.Byen hører til Bourgogne regionen og har ca. 155.400 indbyggere. Dijon blev grundlagt i 1722 og har i dag mange turistattraktioner – især inden for arkitektur, historie, kultur og natur. Den charmerende gamle bydel fra middelalderen – med flere monumenter og historiske, værdifulde bygninger – er ofte besøgt af turister.

Palais des Ducs, en af byens mest berømte bygninger – slottet, hvor de ældste dele er fra 1300 – / 1400-tallet. Både rådhuset og museum “Musée des Beaux Arts” ligger her. En anden berømt bygning er kirken Notre Dame fra 1220-tallet i gotisk stil – en af de største og smukkeste kirker i byen. På toppen af kirken kan du se kirkeklokken fra 1382, som stadig er et vartegn for Dijon.

Byen har også andre turistattraktioner – herunder en arkæologisk museum, en botanisk have, et planetarium, en naturhistoriske museum og mange smukke parker og pladser. Hertil kommer, at opera, teatre og biografer samt gode restauranter og små cafeer.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Dijon Bourgogne, som er placeret på Longvic – 6 km sydøst for centrum

Dansk