Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dijon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dijon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dijon miniguide

Dijon
Biludlejning Dijon

I Frankrigs østlige del er Dijon, som er den vigtigste by i departementet Côte-d’Or.Byen hører til Bourgogne regionen og har ca. 155.400 indbyggere. Dijon blev grundlagt i 1722 og har i dag mange turistattraktioner – især inden for arkitektur, historie, kultur og natur. Den charmerende gamle bydel fra middelalderen – med flere monumenter og historiske, værdifulde bygninger – er ofte besøgt af turister.

Palais des Ducs, en af byens mest berømte bygninger – slottet, hvor de ældste dele er fra 1300 – / 1400-tallet. Både rådhuset og museum “Musée des Beaux Arts” ligger her. En anden berømt bygning er kirken Notre Dame fra 1220-tallet i gotisk stil – en af de største og smukkeste kirker i byen. På toppen af kirken kan du se kirkeklokken fra 1382, som stadig er et vartegn for Dijon.

Byen har også andre turistattraktioner – herunder en arkæologisk museum, en botanisk have, et planetarium, en naturhistoriske museum og mange smukke parker og pladser. Hertil kommer, at opera, teatre og biografer samt gode restauranter og små cafeer.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Dijon Bourgogne, som er placeret på Longvic – 6 km sydøst for centrum